Kutsu: KAUKO-työpaja ti 2.10.2018 klo 12-16 – Yhdenvertainen kaupunki

Tervetuloa KAUKO-hankkeen työpajaan.

Työpaja järjestetään tiistaina 2.10. klo 12-16 Oikeusministeriön Julkisuus-salissa (Eteläesplanadi 10).

Syksyn ensimmäisen työpajan teema on “Yhdenvertainen kaupunki”.
Työpajassa pohdimme hyvien väestösuhteiden ja yhdenvertaisuuden edistämistä sosiaalityössä.  Alustuksen jälkeen jatkamme keskustelua ryhmissä.  Ryhmätyössä hyödynnetään KAUKO-hankkeessa haastateltujen sosiaalialan ammattilaisten ja maahan muuttaneiden kertomia tosielämän kokemuksia ja niistä kertynyttä käytännöntietoa (- KAUKO-hankkeen tutkijat ovat poimineet esimerkit haastatteluaineistosta siten, ettei niistä voi tunnistaa ketään yksittäistä henkilöä). Päivän toisena teemana on kotoutumisen seuranta ja arviointi. Miten kotoutumista voidaan seurata ja arvioida sosiaalityössä ja mitä hyötyä siitä on sosiaalityön ja sen asiakkaiden näkökulmista? Kuulemme tiiviissä tietoiskussa, millaisia ajankohtaisia uudistuksia ja kehittämishankkeita kotoutumisen seurantaan ja arviointiin tällä hetkellä liittyy.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin tästä.

Ilmoittaudu mukaan 28.9.2018 mennessä suoraan tästä linkistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.