Koulutukset

Kiinnostuitko myötätuntoisen toimintakulttuurin kehittämisestä omassa yhteisössäsi? Tilaa meiltä koulutus!

Tarjoamme koulutuspaketteja päiväkodeille sekä esi- ja alkuopetukseen ympäri Suomen. Koulutuksen voi toteuttaa esimerkiksi osana päiväkodin kehittämispäivän ohjelmaa. Korona-viruksesta johtuvan poikkeustilan vuoksi, päiväkodeille suunnatut koulutukset toteutamme tällä hetkellä verkkokoulutuksina (webinaarit).

Voit tilata meiltä myös erillistä kirjallista tukimateriaalia kehittämispäiviin ja tiimipalavereihin. Materiaali sisältää tiivistä ja helppoa luettavaa myötätunnosta, tehtäviä päiväkodin myötätuntokulttuurin (käytännöt ja arvot) tarkasteluun sekä työyhteisön työtapojen kehittämiseen.

WEBINAARIT: MITÄ TULEMME TEKEMÄÄN KANSSANNE? 

Koulutuksessa pohdimme yhdessä, mitä on empatia ja myötätunto ja miksi ne ovat erityisen tärkeitä varhaiskasvatuksessa ja ajassamme.

Koulutuskokonaisuudessa

  • syvennymme uusimpaan tutkimustietoon myötätunnosta ja empatiasta 
  • teemme työyhteisön kesken aktivoivia tehtäviä, jotka tarjoavat työkaluja arjen kohtaamisiin 
  • pohdimme yhdessä, miten rakentaa toimivaa myötätuntokulttuuria

Tarjoamme mahdollisuuden tutkia rauhassa oman työyhteisön jäsenten kesken oman päiväkodin vuorovaikutusta ja erilaisia arjen hetkiä, joissa myötätuntoa osoitetaan, koetaan, ja otetaan vastaan, sekä myös niitä tilanteita, joissa myötätunto on joskus koetuksella.

 Koulutus sisältää yhden, kaikille yksikön työntekijöille suunnatun webinaarin.  Koulutus ja sen ajankohdat suunnitellaan yhdessä päiväkodin kanssa päiväkodin aikatauluihin sopivaksi.

Ota yhteyttä! 

Emma Kurenlahti, emma.kurenlahti@helsinki.fi, p. 050 564 2999 

Linda Nurhonen, linda.nurhonen@helsinki.fi, p. 050 435 5456

Anna Rainio, anna.rainio@helsinki.fi, p. 050 318 0306