Olutruokailtama ke 17.11. kansainvälisellä teemalla

On syksyn AOS-huipputapahtuman vuoro keskiviikkona 17.11.2010 Alina-salissa (Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 3. kerros) klo 19.00 alkaen. Kuten aikaisemminkin, niin suunnitteilla on kolmen ruokalajin ateria, joka on laadittu olutta ruoanlaitossa apuna käyttäen ja ruokajuomana toimii luonnollisesti kuhunkin ruokalajiin sopiva olut.

Ateriakokonaisuus mahdollisesti muotoutuu vielä, mutta hallituksen listan 
kehityskeskustelujen perusteella:

– Alkuruokana on amerikkalaisittain olutkanaa (Beer Butt Chicken, jonka valmistustapa on 
kirjaimellisesti erikoinen ja siten taattu alkuruokakeskustelun aihe) salaatilla ja 
juomana jotain pale alehtavaa.

– Pääruokana on La Chouffe olutpata lohkoperunoilla ja juomana La Chouffe.

– Jälkiruokana on juustolautanen ja juomana täyteläinen ja voimakas olut, mahdollisesti 
belgitrappisti.

Varaamme oikeuden menumuutoksiin sekä kanan lentämiseen uunista.

Ilmoittautuminen hallituslistalle  aos-hallitus(at)helsinki.fi ma 15.11.mennessä. Muista 
mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Jäsentuettu hinta on 14 € / jäsen, muille lysti kustantaa 19 € / hlö.

Tarkoittaa siis sitä, että kannattaa liittyä AOS:n jäseneksi (5 € jäsenmaksu ja jäsenyys 
on etuineen voimassa kevätlukukauden 2011 loppuun asti). Liittyminen hoituu laittamalla 
viesti hallituslistalle aos-hallitus(at)helsinki.fi
https://blogs.helsinki.fi/olutseura/jaseneksi

HUOM!
Maksujen eräpäivä on viimeistään ma 15.11.2010 (että tililtä nähdään rahojen saapuneen)
AOS:n tilille 660100-3353745
viestiksi “Olutruokailtamat + Oma Nimi”,
maksun saajaksi taloudenhoitajamme Vertti Virkajärvi.

Olutruokailtamaterveisin

Ilmo Teikari
Akateemisen Olutseuran puheenjohtaja