Kategoriat
Uncategorised

Virtuaalimallien ajatuksia tutkijatentistä 

Koko Virtuaalimallit-ryhmälle jäi hyvä fiilis tutkijatentistä ja saimme positiivista palautetta kysymyksistämme sekä tutkijalta että varjoryhmältämme. Tilanne tuntui etukäteen useammasta ryhmämme jäsenestä jännittävältä, mutta keskustelu alkoi sujumaan nopeasti tutkijatentin alettua. Työskentelimme koko tentin ajan tiiminä ja mukautimme kysymysten sisältöä ja järjestystä vielä tentin alettua tilanteeseen sopivaksi. Puheenjohtajamme Irja piti hyvin huolta vuorovaikutuksesta tutkijan ja varjoryhmän kanssa. 

 

Saimme tutkijalta kattavia vastauksia mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin rajallisesta ajasta huolimatta. Tutkijatentti lisäsi entistä enemmän kiinnostustamme aiheeseen ja keskustelua olisi riittänyt pidempäänkin. Välillä kurssin aikana tuntui turhauttavalle tarkastella nimikkotutkimustamme useista eri näkökulmista mutta tutkijatentissä kattava tarkastelu osoittautui tarpeelliseksi ja auttoi muodostamaan analyyttisiä ja kriittisiä kysymyksiä. 

 

Seurasimme tutkijatentin jälkeen Painonvartijat-varjoryhmämme tutkijatenttiä mielenkiinnolla, ja meille heräsi monia ajatuksia heidän tutkimukseensa liittyen. Jaoimme WhatsApp--ryhmässä ajatuksia varjoryhmämme tentin onnistumisesta ja pohdimme sopivia kysymyksiä ja kommentteja heille yhdessä.  

 

Aili, Elle, IrjaPauliinaKlaudiaVeera, JoniAnne-MariAlisa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *