Hyvä osa

OUTI LEHTIPUU, RAIMO HAKOLA, NIKO HUTTUNEN

Lehtipuu Outi, Aspinen Mika, Hakola Raimo, Heimola Minna, Huttunen Niko. Hyvä osa – Kirkkokäsikirjan evankeliumitekstien kommentaari, 2. vuosikerta. Helsinki: Kirjapaja, ilmestyy marraskuussa 2016.

9789522883988

Kirja täydentää kotimaisen evankeliumikommentaarisarjan, jossa selitetään kaikki Suomen evankelis- luterilaisen kirkon Kirkkokäsikirjassa jokaiselle sunnuntaille ja kirkolliselle pyhälle määrätyt evankeliumitekstit. . Sarjan ensimmäinen osa, Raimo Hakola & Outi Lehtipuu Alussa oli Sana – Kirkkokäsikirjan evankeliumitekstien kommentaari, 1. vuosikerta, ilmestyi Kirjapajan kustantamana vuonna 2013 ja Raimo Hakola, Outi Lehtipuu & Niko Huttunen Maan suola –Kirkkokäsikirjan evankeliumitekstien kommentaari, 3. vuosikerta vuonna 2014.