Tutkielman lähettäminen tai poistaminen

Tutkielman lähettäminen kandipankkiin

Pankkia täydentämään kaivataan jatkuvasti uusia tutkielmia! Pyrimme kartuttamaan mahdollisimman laajaa ja monipuolista pankkia, joten kaikenlaiset aiheet ja kaikenlaisia arvosanoja saaneet työt ovat tervetulleita.

Jos haluat, että tutkielmasi julkaistaan kandipankissa, lähetä se pdf-muotoisena tiedostona osoitteeseen statushallitus(at)gmail.com.

Saat päättää itse, tahdotko julkaista työsi nimellä vai ilman. Huomioithan kuitenkin, että myös anonyymina julkaistavien tutkielmien tekijöiden nimet ovat sekä nykyisten että tulevien hallituslaisten tiedossa. Jos haluat, että työsi julkaistaan anonyymina, huolehdithan itse, että tiedostossa ei näy nimeäsi tai muita tunnistetietoja.

Halutessasi voit kertoa myös arvosanan, jonka työsi on saanut. Arvosanatieto voi auttaa lukijaa muodostamaan käsitystä siitä, minkälaiset työt vastaavat parhaiten tutkielmien arviointikriteerejä ja mihin suuntaan omaa työtä kannattaisi kehittää.

Tutkielman poistaminen kandipankista

Voit milloin tahansa pyytää, että tutkielmasi poistetaan kandipankista. Jos tahdot, että tutkielmasi poistetaan, olethan yhteydessä opintovastaavaan.