Yrityksille

Status ry:n kautta teillä on mahdollisuus tavoittaa Helsingin yliopiston sosiaalipsykologian opiskelijoiden koko yhteisö. Sosiaalipsykologit ovat työelämässä haluttuja tekijöitä, joiden erityisosaamisessa yhdistyvät ihmisten välisen toiminnan ymmärtäminen sekä vahva metodologinen osaaminen. Opinnot antavat kattavat valmiudet kvalitatiivisten ja kvantitatiivisten menetelmien hyödyntämiseen työelämässä. Tutkinnon ihmisläheisyys näkyy puolestaan esimerkiksi siinä, että sosiaalipsykologit ovat haluttuja erilaisiin henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin tehtäviin.

Me Status ry:ssä olemme halukkaita laajentamaan vielä entisestään yhteistyötä työelämän kanssa. Haemme yhteistyökumppaneita eri sektoreilta ja toimialoilta, koska tutkinnon monipuolisuus antaa mahdollisuuden toimia erilaisissa työympäristöissä. Yhteistyö voisi tarkoittaa esimerkiksi excursioiden järjestämistä tai Statuksen tapahtumien sponsorointia, josta vastapalveluksena voimme tarjota näkyvyyttä järjestömme kanavissa sekä tapahtumissa. Status on myös helppo väylä rekrytoida uusia työntekijöitä, oli tarve sitten kesätyöntekijälle, harjoittelijalle tai pitkäkestoisemmalle tekijälle.

Status järjestää myös vuosittain työelämässä suoritettavan harjoittelun, joka on tänä vuonna kaksi viikkoa pitkä. Harjoittelu on palkaton, joten se on loistava tilaisuus tarjota opiskelijalle mahdollisuus oppia, mutta myös samalla saada harjoittelija taloon erittäin pienellä kynnyksellä. Teille ei koidu harjoittelusta muuta vaivaa kuin harjoittelun ohjaaminen. Mini-intershipin nimeä kantava ohjelma toteutetaan kerran vuodessa syksyisin.

Mikäli sinua kiinnostaa osallistua mentorointiin ohjaajana, ota yhteyttä Statuksen työelämävastaavaan. Työelämään liittyvissä asioissa yhteyttä voi ottaa:

status-tyoelama@helsinki.fi