Työelämä- ja yrityssuhdevastaava Tiina Lehto


Sosiaalityö vei minut mennessään jo edellisissä opinnoissa. Olen valmistunut sosionomiksi (AMK) 2005 ja jo opiskelun aikana päätin jatkaa opintoja. Vuoden työrupeama ennen yliopistolla aloittamista sai minut vakuuttuneeksi siitä, että haluan edelleen jatkaa opiskelijaelämää!
Sosiaalityö on valtsikan pääaineista konkreettisin, mutta vaativan ammatin lisäksi on mielenkiintoista opiskella itseä kiinnostavia sivuaineita ja eksyä välillä harhapoluillekin.

Työelämä- ja yrityssuhdevastaavana aion järjestää excuja, jotka todella kiinnostavat yhteiskuntapolitiikan laitoksen opiskelijoita! Tietysti tulen olemaan mukana myös kaikessa muussa hallituksen toiminnassa, etenkin järjestämissämme kekkereissä 🙂 Olen myös yhteyshenkilönä ammattijärjestö Talentian ja Helsingin yliopiston välillä ja tätä kautta itselläni on intoa laajentaa ja avartaa myös muiden yhteiskuntapolitiikan laitoksen opiskelijoiden ja työelämän toimijoiden välistä kommunikointia.

Olen kova hamstraamaan opintoja, joten yleensä kiidän koko viikon suhteellisen intensiivisesti luennolta toiselle. Joskus innostuksissani buukkailen myös luentokursseja päällekkäin…Luentojen välistä minut voi löytää ehkä parhaiten Metsikseltä lukemasta. Iltaisin sitten olen mukana hallituksen järjestämissä tapahtumissa tai näen kavereita yliopiston ulkopuolelta – niitäkin minulla on… Torstai-iltaisin afrotanssi vie mennessään ja jos sattuu olemaan pariton viikko, on keskiviikko-ilta pyhitetty hallituksen kokoukselle. Viikonloput jätän arvoituksiksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *