FC Muurisen potkun tärkeä viikko – tuleeko iso jytky?

Stigman ja Kontaktin yhteinen jalkapallojoukkue FC Muurisen potku eteni yliopiston jalkapallosarjassa alkulohkosta jatkoon. Jatkopelit käynnistyvät alkavan viikon maanantaina 9.5. puolivälieräottelulla, jossa vastaan asettuu Sumsare FC. Jos Sumsare FC kaatuu, välierä pelataan keskiviikkona klo 12, ja jos välieräkin hoidetaan, finaali on samaisena päivänä klo 14. Ottelut pelataan Töölön Pallokentän kentällä numero 7.

Alkulohko-ottelut käynnistyivät tappiolla Kannunvalajia vastaan, jännittävä ottelu päättyi Kannun voittoon lukemin 4-3. Kaksi muuta ottelua olivat kuitenkin suvereenia dominointia: Manchasers United kaatui 7-1 ja Lokomotiv Såssåkåm 6-1, ja näin Muurisen potku eteni komeasti jatkoon.

FC Muurisen potkun emeritusvalmentaja Timo Ilomäki viettää tämän kevään Hollannissa pelikirjaansa päivittäen ja total footballin saloihin tutustuen. Timo on kuitenkin seurannut Muurisen potkun otteita jännityksellä ja on saamiensa raporttien perusteella ylpeä joukkueesta.

“Odotukset ovat jo täyttyneet. Jo pääsy alkulohkosta jatkoon on kovan luokan saavutus. Kaikki mikä nyt tulee on plussaa. Me olemme valmiita, me olemme nousseet pienestä, ilman suurta rahaa, suurella sydämellä, suurella työllä. Me olemme lähteneet pienestä, kolme vuotta sitten ei ollut mitään muuta kuin kevyt alku, siitä on lähetty liikkeelle, kaikki pääsee mukaan ja kaikkia tarvitaan. Muurisen potku on isänmaallinen, oikeudenmukainen.. Tämä joukkue on muurisenpotkulaisten naisten ja miesten joukkue!”, Ilomäki hehkuttaa.

Jalkapallo on tunnetusti laji, jossa kaikki on mahdollista.

“Me tiedämme, etteivät mitkään asiat muutu hetkessä, mutta me tiedämme myös, että ihmeitä tapahtuu kun niitä tehdään!”, Ilomäki kannustaa.

Tule sinäkin kannustamaan tai pelaamaan. Nähdään Pallokentällä!

One Reply to “FC Muurisen potkun tärkeä viikko – tuleeko iso jytky?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *