Sivuja huolletaan

Valitettavasti Taso ry:n, kuten monen muunkin ainejärjestön, nettisivut ovat olleet pois käytöstä alkuvuoden aikana. Syy sivujen sekavuuteen on vielä tuntematon, mutta sivuja päivitetään parhaillaan.

Taso ry:n uusi hallitus ja massiiviset Taso 50-vujut!

Taso ry:lle on valittu uusi hallitus vuodelle 2018!

Puheenjohtajaksi valittiin Janne Kähkönen, ja hallitukseen Jasmiina Driksna, Ella Hako, Minna Majaniemi, Sofia Wahlroos, Minttu Engberg, Siru Tukiainen, Henrik Hämäläinen, Aino Saaristo sekä Verne Nizovsky! Hallitusesittelyt sekä tarkemmat toimet julkistetaan vuoden 2018 alkupuolella!

Taso ry:n 50-vuotista taivalta juhlistetaan 14.4 Agroksenmäen holvikellarissa – ole siis valmiina. Lisää infoa myöhemmin!

Kiitos kaikille upeista Taso ry:n 49-vuotis synttäribileistä!

Sen lisäksi, yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelman tuutorit vuodelle 2017-2018 on valittu ja seuraavat henkilöt toimivat elämänoppaina syksyllä:

Valpuri Alanen, Jaakko Rahko, Mira Hämäläinen, Nuutti Kiiveri, Siiri Aura, Janne Kähkönen, Leonard Wilhelmus, Alec Neihum, Iida Silfverhuth, Janne Vasarainen, Jouko Raitaniemi, Theresa Mäkinen, Anne Hietaharju (maisteri) ja Mikko Helenius (maisteri)!

Onnea kaikille hakijoille pääsykokeisiin ja nähdään syksyllä (ja pääsykoebileissä)!

Sivuja päivitetään

Vuosi 2017 on alkanut pyörimään mainiosti ja sama tulee näkymään täällä järjestön sivuilla! Älkää hämääntykö sivustolta löytyvistä vanhoista informaatioista, koulutusuudistus tuo paljon uusia elementtejä sekä opiskeluun että oheistoimintaan. Sivuja päivitetään ja toimintakohtainen kattaus on valmis luettavaksi maaliskuun aikana!

Syntymäpäivät!

Onneksi olkoon virkeä 48 vuotias Taso Ry.

Merkkipäivää vietetään Uudella ylioppilastalolla ja jatkot pamahtavat käyntiin pöytäosuuden jälkeen klo. 23:30. Jatkot ovat kaikille avoimet!

https://www.facebook.com/events/1724302051186503/

Tervetuloa nauttimaan hyvästä seurasta!

posteeer