Urheilu

Tasolaisen elämä ei ole pelkkää tentteihin pänttäämistä tai sitseillä ryyppäämistä. Talous- ja sosiaalihistorian opiskelijana voit aina ottaa osaa myös monipuoliseen liikuntatarjontaan. Yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijoilla on yhteinen jalkapallojoukkue Real Torspo. Monipuolisesti eri lajeja puolestaan pelataan Yhmu-urheilussa. Molempiin ovat kaikki yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijat tervetulleita taidoista tai kunnosta riippumatta!

Real Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Real Torspo on lyhyen historiansa aikana niittänyt laajaa mainetta ja kunniaa. Real Torspo on antaumuksella pelaavien yhisläisten yhteisen hengen sielu, joka kutsuu uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Kaikki pelaamaan!

Joukkue harjoittelee säännöllisesti noin kerran viikossa. Sään salliessa harjoittelemme ulkona ja talvella pelaamme futsalia sisätiloissa. Torspo metsästää kunniaa vuosittain ainakin futiksen yliopistosarjassa, ja mahdollisesti muissa turnauksissa rosterin aktiivisuudesta riippuen.

Lisätietoa treeneistä ja pelattavista peleistä löydät Torspon Whatsapp-ryhmästä.

Yhmu-urheilu

Yhmuilla on oma urheiluvuoro Kumpulan Unisportissa perjantaisin kello 16-17, jossa pelaamme monipuolisesti eri sisälajeja. Tule mukaan yhmusporttaamaan! Lisätietoa Yhmu-urheilun Whatsapp-ryhmästä.

Leave a Reply