Urheilu

Tasolaisen elämä ei ole pelkkää tentteihin pänttäämistä tai sitseillä ryyppäämistä. Talous- ja sosiaalihistorian opiskelijana voit aina ottaa osaa myös monipuoliseen liikuntatarjontaan. Järjestämme sisarainejärjestömme Polhon kanssa monenmoista urheilutoimintaa, jonka piirin ovat kaikki opiskelijat enemmän kuin tervetulleita.

FC Real Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Fc Real Torspo on lyhyen historiansa aikana niittänyt laajaa mainetta ja kunniaa. Real Torspo on antaumuksella pelaavien yhisläisten yhteisen hengen sielu, joka kutsuu uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Joukkueessa on meneillään tällä hetkellä laajahko pelaajamateriaalin uusiutuminen, joten älä pelkää tulla mukaan peleihin ja treeneihin. Kaikki pelaamaan! Tällä hetkellä Torspon managerina vakuuttaa polholainen viheriöstrategi Markus Kivistö.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden, noin kerran viikossa. Sään salliessa harjoittelemme ulkona ja talvella pelaamme futsalia sisätiloissa. Torspo metsästää kunniaa vuosittain ainakin futiksen yliopistosarjassa, ja mahdollisesti muissa turnauksissa rosterin aktiivisuudesta riippuen.

Lisätietoa treeneistä ja pelattavista peleistä löydät Torspon Facebookista!

Muu liikunta

Pyrimme järjestämään vuosittain vaihtelevia urheilutapahtumia. Jos haluat vinkata meille ehdotuksia, voit olla yhteydessä urheiluvastaavaamme. Ajankohtaiset yhteystiedot löydät yhdistyksen istuvan hallituksen tiedoista!
 

Leave a Reply