Urheilu

Tasolaisen elämä ei ole pelkkää tentteihin pänttäämistä tai sitseillä ryyppäämistä. Talous- ja sosiaalihistorian opiskelijana voit aina ottaa osaa myös monipuoliseen liikuntatarjontaan. Yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijoilla on yhteinen jalkapallojoukkue Real Torspo. Monipuolisesti eri lajeja puolestaan pelataan Yhmun urheilussa. Molempiin ovat kaikki yhteiskunnallisen muutoksen opiskelijat tervetulleita taidoista tai kunnosta riippumatta!

Real Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Real Torspo on lyhyen historiansa aikana niittänyt laajaa mainetta ja kunniaa. Real Torspo on antaumuksella pelaavien yhisläisten yhteisen hengen sielu, joka kutsuu uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Kaikki pelaamaan!

Joukkue harjoittelee säännöllisesti noin kerran viikossa. Sään salliessa harjoittelemme ulkona ja talvella pelaamme futsalia sisätiloissa. Torspo metsästää kunniaa vuosittain ainakin futiksen yliopistosarjassa, ja mahdollisesti muissa turnauksissa rosterin aktiivisuudesta riippuen.

Lisätietoa treeneistä ja pelattavista peleistä löydät Torspon Whatsapp-ryhmästä.

Yhmun urheilut

Joka kevät ja syksy järjestetään 5 eri Yhmun urheilut tapahtumaa, jossa kokeillaan vaihtuvia lajeja. Yhmun urheiluissa on nähty muun muassa sulkapalloa, koripalloa ja pilatesta. Tulevasta urheilusta tiedotetaan aina vastuuvuorossa olevan yhmu ainejärjestön viestinnässä sekä sähköpostilistalla.

Leave a Reply