Yhdistys

Talous- ja sosiaalihistorian opiskelijat ry edustaa Helsingin yliopiston talous- ja sosiaalihistorian opiskelijoita ja järjestää yhteistoimintaa kaikille oppiaineen opiskelijoille sekä aineesta kiinnostuneille. Kerran vuodessa valittavaan Tason hallitukseen on ainejärjestömme pienuuden ansiosta helppo päästä vaikuttamaan opiskelijoiden yhteisiin asioihin.

Taso Ry osana Yhteiskunnallista muutosta eli Yhmua järjestää muiden yhmujärjestöjen kanssa monenlaisia tapahtumia ja toimintaa opiskelijoilleen. Tämän lisäksi yheistyötä harjoitetaan tiedekunta- ja ainejärjestöjen, ylioppilasyhdistysten sekä muiden historianopiskelijoiden kanssa. Perinteisiä tapahtumia ovat muun muassa opiskelijoille järjestettävät matkat ja keväisin järjestettävät Tason synttärijuhlat. Näiden lisäksi järjestämme mm. kultturitapahtumia, urheilutoimintaa ja työelämätapahtumia. Yhdistys julkaisee myös Irtolainen-lehteä.

Ainejärjestötoiminnan yhdintehtäviin kuuluu opiskelijoiden edunvalvonta yliopistolla. Taso pitää huolta, että opiskelijan ääni kuuluu päätöksiä tehdessä. Yhteistyötä tehdään myös henkilökunnan kanssa, ja meillä onkin mitä lämpimimmät välit omaan henkilökuntaamme. Henkilökunnan kanssa pääsee jutustelemaan esimerkiksi oppiainekahveilla tai mölkkyä heitellessä pihapelipäivänä.

Toimintansa tukemiseksi yhdistyksellä on oikeus ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja apurahoja.

Taso ry:n tapahtumista pysyy parhaiten perillä liittymällä Yhmun sähköpostilistalle ja seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Leave a Reply