Työelämä ja alumnit

Koska tasolaisten yhteiskunnallinen ymmärrys yhdessä historian tuntemuksen kanssa luo valmiuksia toimia hyvinkin monipuolisesti yhteiskunnan eri sektoreilla, haluamme tarjota kattavasti tietoa erilaisista työelämän mahdollisuuksista. Järjestämmekin jäsenistöllemme työelämäekskuja laajalti erilaisiin kiinnostavina pitämiimme kohteisiin.

Vierailuja on tehty yksin ja yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa muun muassa sosiaali- ja terveysministeriöön, konfliktinratkaisujärjestö CMI:lle, Suomen Pankkiin, Helsingin Sanomiin, Suomen Yhdysvaltain suurlähetystöön sekä suojelupoliisille!

Järjestämme myös harkka- ja työelämäpaneeleita yhdessä Polho ry:n kanssa. Toivomme tapahtumilla tarjoavamme opiskelijoille käytännön vinkkejä niin työpaikanhaun kuin erikoistumisenkin avuksi!

Yhistys ry

Yhteiskuntahistorian alumnit eli Yhistys ry on Helsingin yliopiston talous- ja sosiaalihistorian ja poliittisen historian oppiaineista valmistuneiden alumnien yhdistys. Tason, Polhon ja Yhistyksen yhteistyön tavoitteena on säilyttää ja luoda yhteyksiä entisten ja nykyisten yhteiskuntahistorian opiskelijoiden välillä. Järjestämmekin vuosittain yhteistyönä muun muassa railakkaat alumnisitsit!

Tsekkaa Yhistyksen Facebook täällä!