Hallitus 2017

Vuoden 2017 hallitus esittäytyy itseään kuvaavien memejen kera. :)

taso-hallitus@helsinki.fi

 

(+ Jaakko, joka joutui olemaan valtion palveluksessa kuvanottohetkellä)

 

PUHEENJOHTAJA

Karoliina Johnsson

karoliina.johnsson@helsinki.fi

Hei! Olen Karoliina, 22-vuotias toisen vuoden tasolainen ja toimin tänä vuonna hallituksen puheenjohtajana. Tasoon päädyin välivuoden jälkeen kiinnostuksesta taloustieteeseen, historiaan, ja VTM-titteliin. Taso ja yhis ovat minulle kuin toinen koti,  ja haluan puheenjohtajana omalta osaltani pitää yhishenkeä yllä ja tuoda sitä myös uuteen yhmu-oppiaineeseen.  Pidän menosta ja meiningistä, mutta mukavuudesta ja hyvästä teestä nauttivana opiskelijana saattaa minut helposti löytää myös Helsingin lukuisista kahviloista kuten Senaatintorin cafe Köketistä. Vapaa-aikani vietän matkustellen sekä kotisohvalla Netflix-sarjoja katsellen.

 

 

 

VARAPUHEENJOHTAJA JA IT-VASTAAVA

Janne Kähkönen

janne.kahkonen@helsinki.fi

Hellurei! Olen Janne, 22-vuotias syksyn 2016 ensimmäisen vuoden opiskelija, Taso Ry:n varapuheenjohtaja ja IT-vastaava vuonna 2017. Historianörtteily ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuus parhailla lähtökohdilla vei minut aivan oikeaan paikkaan ja yhiksestä on nyt jo tullut mulle kuin toinen monimuotoinen perhe-elämän kehto. Rakastan musiikkia ja elokuvia ja vapaa-ajallani käyn kuntosalilla ja lenkkeilen tai harrastan pallopelejä. Elikkä jee elämä on kivaa. Identifioidun myös ASMR- ja jalkapallofanaatikoksi.

 


 

 

 

 

TALOUDENHOITAJA

Riikka Haukka

riikka.haukka@helsinki.fi

Moikka moi! Olen Riikka, toisen vuoden tasolainen ja Taso ry:n taloudenhoitaja vuonna 2017. Jo fuksivuonna järjestötoiminta tempaisi minut mukaansa, ja tässä sitä taas ollaan osana uutta hallituskokoonpanoa.

Minulle tuottaa edelleen vaikeuksia lähteä lyhykäisesti määrittelemään kuka tai millainen olen, saati minne tahtoisin elämässäni olla matkalla. Tunnen olevani jonkinasteisessa tarkkailijan asemassa, tutkaillen kiihkeästi sykkivää ja jatkuvassa liikkeessä olevaa ympäröivää maailmaa ihmisineen. J. Karjalaisen laulusta tutuin sanoin: ”Liput liehuu ja ihmiset riehuu / Joo, mä kaiken nään — Jossain on kuumempaa ja jossain on suurempaa / Ei tartte selittää / Mitä vikaa on mun pienessä maailmassa / Joo, mä kaiken nään”.

Eniten elämääni tuovat inspiraatiota muut ihmiset ajatuksineen. Olen sitä mieltä, että jokaiselta kohtaamaltaan ihmiseltä voi oppia jotakin merkityksellisestä. Joten jos jossain kohdataan, tule ihmeessä juttusille!

 

 

 

 

 

OPINTO- JA HOL-VASTAAVA

Minna Majaniemi

minna.majaniemi@helsinki.fi

Koska elämme hektistä internet-aikaa, ja olen taipuvainen lakonisuuteen, tyydyn toteamaan seuraavan meemin tiivistävän kaiken olennaisen minuudestani:

 

 

 

 

 

 

Vitsi vitsi. Oikeasti pidän lenkkeilystä.

 

 

SUHDE- JA TYÖELÄMÄVASTAAVA

Jasmiina Driksna

jasmiina.driksna@helsinki.fi

Moikka! Olen Jasmiina, 21-vuotias innostunut ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin tänä vuonna Taso ry:n hallituksen suhde- ja työelämävastaavana. Kiinnostukseni historiasta, yhteiskuntatieteistä ja palava halu omistaa valtsikan punaiset haalarit ajoivat minut hakemaan talous-ja sosiaalihistorian oppiaineeseen. Kulunut fuksisyksy, uudet yliopistotuulet sekä yhis ylittivät kaikki odotukseni ja sai myös minut tarttumaan tilaisuuteen lähteä mukaan ainejärjestön hallitukseen! Odotukset tulevalta vuodelta ovat korkealla ja tuntuu aivan mahtavalta päästä läheisemmin fiilistelemään loistavaa yhteishenkeämme sekä yhdessä tekemistä. Valtsikaan pääseminen on tähän asti ollut se tulevaisuuden haave ja tavoite, nyt kuitenkin ylpeänä tasolaisena sekä suhde-ja työelämävastaavana pääsen ottamaan askeleen eteenpäin ja päästä toteuttamaan seuraavia haaveita.

 

 

 

 

 

 

 

URHEILU- JA VIRKISTYSVASTAAVA

Jaakko Rahko

jaakko.rahko@helsinki.fi

Liittyy seuraan vähän myöhemmin. 

SIHTEERI, KANSAINVÄLISYYS- JA ISHA-VASTAAVA

Inka Länsimäki

i.lansimaki@gmail.com

Moikka! Olen Inka, 20-vuotias (vielä jokseenkin) pirteä nuori ja tason fuksi vuosimallia 2016. Koen olevani aidosti helsinkiläinen, vaikkakin (vahingossa) synnyin Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Jo lukiossa tiesin haluavani valtiotieteelliseen joko Helsinkiin tai ulkomaille, sillä historia ja yhteiskunnalliset aiheet ovat aina kiinnostaneet valtavasti. Täten päädyin Tasoon, ja nautin valtsikasta täysin siemauksin. Ikuisen järjestöaktiivin hengessä ymmärsin jo varhain fuksisyksyn alussa, etten enää tiedä mikä luottamustoimeton vuosi on, joten tieni on edennyt Tason hallitukseen.

Toistaiseksi en kadu vielä mitään, mutta katsotaan taas vuoden päästä. Ohessa meemi, joka sukeltaa syvälle sosiaalisen käyttäytymiseni peruskysymyksiin.

 

 

 

 

 

YMPÄRISTÖ-, YHDENVERTAISUUS- JA ALUMNIVASTAAVA

Olivia Lehmuskallio

olivia.lehmuskallio@helsinki.fi

Moikkimoi! Mä oon Olivia, ekan vuoden talous- ja sosiaalihistorian opiskelija ja jollain kumman tavalla päätynyt myös vuoden 2017 ympäristö-, yhdenvertaisuus- ja alumnivastaavaksi. Tasoon ajauduin niinkin originellilla tavalla kuin Valtsikan nettisivuja selailemalla ja pääainetta arpomalla, mutta viikko viikon jälkeen vahvistuu mun sydämessä tunne siitä että oon just oikeassa paikassa. Tasosta ja Yhiksestä on tullut nopeasti mulle todella tärkeä yhteisö! Opiskelujen ulkopuolella tykkään laitella ja varsinkin maistella ruokaa, nauttia ihanien ystävien ja perheen seurasta, lukea ja höpsötellä (no okei, katon myös aika paljon netflixiä). Oon myös vannoutunut delfiini-fanaatikko, ja delfiinien hyvinvointi on todella lähellä sydäntä. Pohjimmiltani olen seikkailija, ja säästänkin jatkuvasti tulevia reissuja varten.

 

 

2. OPINTO- JA YHMU-VASTAAVA

Vilma-Lotta Pajala

vilma-lotta.pajala@helsinki.fi

Moi! Mä oon Vilma-Lotta, ensimmäisen vuoden tasolainen ja vuoden 2017 hallituksen YHMU-vastaava sekä toinen opintovastaava. Helsinkiin ilmestyin Kajaanista, ja pikkukaupungin tyttönä olen edelleen alati hukassa milloin missäkin päin kampusta, keskustaa tai Kallion yöelämää. Vähän hukassa olen hallitustoiminnankin kanssa, kukaan kun ei oikein tiedä mitä tämä mystinen YHMU-vastaavuus tuo tullessaan. Tasoon ja valtsikaan päädyin tajuttuani, että elämääni ohjaa kaksi minua suurempaa voimaa: kiinnostus historiaan ja maailmanparantamiseen. Ja koska Kainuusta piti päästä kauas ja äkkiä.