Käy tutustumassa nettisivuilla promootiotunnelmiin 50 vuoden takaa!

Promootioperinteessä on olennaista muistella ja kunnioittaa tasan 50 vuotta aiemmin juhlittua promootiota. Myös tänä keväänä promootiossa vihitään tuoreiden promovendien lisäksi riemutohtoreiksi ja riemumaistereiksi 50 vuoden takaiset promovendit.

Osmo Jaskari hio miekkaansa rouva Nousiaisen avustuksella. Kunniatohtori Eino Laurila, Elina Haavio-Mannila ja kunnitohtori Georg A. Gripenberg seuraavat.

Sivulta löytyy YLE Arkiston tallenne vuoden 1961 promootiosta ja promootiotoimikunnan tekemiä haastatteluja silloisista maistereista ja tohtoreista, jotka promovoidaan tänä keväänä riemumaistereiksi ja riemutohtoreiksi. Käy kuulemassa silloisten promovendien tervehdyksiä nykypromovendeille ja katsomassa, miten promootiota juhlistettiin 50 vuotta sitten!

[vimeo http://vimeo.com/20889935]

Käy katsomassa loput haastattelut täältä.

Leave a Reply