Promootiojulkaisut postitettu – DVD:llä paljon lisää kuvia!

Viimeisetkin promootiojulkaisut on nyt saatettu postin kuljetettavaksi myös heille, jotka eivät julkaisutilaisuuteen päässeet noutamaan omaansa. Jos julkaisusi ei ole saapunut, otathan yhteyttä osoitteeseen promootio2011-info at helsinki.fi. Ulkomaille postitettavien julkaisujen pitäisi saapua viimeistään elokuussa.

Kirjan takakannesta löytyy myös DVD-levy, jolta löytyvät tallenteet promootioaktista ja -tanssiaisista sekä paljon valokuvia. Toimikunta muistuttaa, että dvd-valikosta löytyvän valokuvaesityksen lisäksi levyltä löytyy kuvatiedostoina noin tuhatkunta valokuvaa promootiosta. Näihin pääset käsiksi avaamalla kansion suoraan tietokoneella.

Windows-koneilla:

  1. Avaa My Computer / Oma tietokone
  2. Klikkaa oikealla hiiren painikkeella cd-aseman kuvaketta (esim. “Promootio 2011 (D:)”)
  3. Valitse avautuvasta valikosta Explore / Resurssienhallinta
  4. Avaa kansio VALOKUVAT ja sieltä eteenpäin haluamasi päivä.

Mac-koneilla levyn sisältöä pääsee tarkastelemaan kansioittain Finder-ohjelmassa, mutta kaikilla Mac-koneilla kuvatiedostot eivät näy. Selvitämme asiaa ja palaamme viisaampina!

Olemme saaneet muutamia tiedusteluja mahdollisuudesta tilata ylimääräisiä kappaleita julkaisusta esimerkiksi sukulaisille annettavaksi. Pyydämme kiinnostuneita laittamaan viestiä osoitteeseen promootio2011-info at helsinki.fi , niin annamme lisätietoja.