Promootiojulkaisun julkistustilaisuus 13.6. – ilmoittaudu mukaan!

Arvoisat promootioystävät! Uuden Floran päivän kunniaksi promootiotoimikunnalla on ilo kertoa, että promootiomuistot on koottu yksiin kansiin ja kesäkuussa on julkistusjuhlan aika! Promootiojulkaisun julkistustilaisuus pidetään keskiviikkona 13.6.2012. klo 17 Vanhan ylioppilastalon musiikkisalissa. Tervetuloa vielä kerran muistelemaan vuoden takaisia tapahtumia ja kokoontumaan yhteen kesäisen juhlan merkeissä!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki promovoidut maisterit, tohtorit, seppeleensitojat ja miekanhiojat, airuet sekä promootion yhteistyökumppanit ja kutsuvieraat. Julkaisu jaetaan osallistujille suoraan tilaisuudessa. Tilaisuudessa on kevyttä tarjoilua. Pukukoodi on kesäisen juhlava – Floran päivän mukaisesti. Ylippilaslakkia ei kuitenkaan tarvita.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Voit kuitenkin vielä tilata julkaisun postitse kotiin ao. lomakkeella:

» Julkaisun tilauslomake

Ilmoitamme myöhemmin tarkemmin mahdollisuudesta tilata lisäkappaleita julkaisusta.

Kysymyksiin vastaa promootio2011-info at helsinki.fi