Categories
Yleinen

VOOn hallitus ja Policyn päätoimitus 2023

VOOn hallitus on järjestäytynyt ja valmis ensi vuoden toimintaan!

Puheenjohtaja: Ella Limingoja

Varapuheenjohtaja: Jyri Huttunen

Taloudenhoitaja: Walter Segerstam

1. Opintovastaava: Inka Fagerlund

2. Opintovastaava: Lauri Vaara

Sihteeri ja viestintävastaava: Anna Colussi

Viestintävastaava: Aino Häkkinen

Työelämävastaava- ja Policy-vastaava: Aaro Forssell

Työelämä- ja urheiluvastaava: Santeri Heinimäki

Yhdenvertaisuusvastaava: Saara Silvennoinen

Yhdenvertaisuus- ja fuksivastaava: Emma Mileva

Tapahtumavastaava: Veeti Mieskonen

Tapahtuma- ja tilavastaava: Senja Suomi

Kulttuuri- ja alumni- ja ulkosuhdevastaava: Oliver Watson

Policyn päätoimitus: Aaro Forssell, Jyri Huttunen, Aino Häkkinen, Elli Pihlajaniemi ja Oliver Watson

Categories
Yleinen

Tervetuloa polviin fuksit!! <3

Hei kaikki politiikan ja viestinnän fuksit 2022 ja tervetuloa polviin ja valtsikaan!

Suuret onnittelut opiskelupaikasta, olet sen ansainnut! Valtio-opin opiskelijat ry eli tuttavallisemmin VOO on yksi politiikan ja viestinnän koulutusohjelman ainejärjestöistä, joka pitää huolta siitä, että opiskelijaelämä täyttää toiveesi. VOO järjestää jäsenilleen paljon erilaista ohjelmaa, kuten juhlia sekä työelämä-, kulttuuri- virkistys- ja urheilutapahtumia. Lisäksi huolehdimme eduistasi opintoihin liittyen. Uutena polvilaisena ja VOOlaisena olet tervetullut kaikkiin VOOn tapahtumiin! Kannattaa ehdottomasti liittyä myös ainejärjestöjen jäseneksi. VOOhon liittyminen on ilmaista ja tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEB2oyvs2FJSI-BqCXQvsaiGgFPnZD1fL3TZ1BGNzp-vhMsQ/viewform. VOO tiedottaa aktiivisesti tapahtumista ja muusta tärkeästä sosiaalisen median kanavissaan. Kannattaa siis tykätä VOOsta Facebookissa ja ottaa Instagramissa seurantaan @valtioopinopiskelijat. VOOn sähköpostilistalle pääset lähettämällä viestin “subscribe voo-l” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Valtiotieteellinen tiedekunta, politiikan ja viestinnä mielenkiintoiset opinnot ja fuksisyksy ovat pian täällä, mutta vielä on hetki aikaa ennen opintojen alkua. Muista myös nauttia kesästä, äläkä stressaa fuksisyksyn käynnistymistä liikaa! Valtsikalaisen opiskelijaelämän sekä niin kandi- kuin maisteriopintojen alkuun auttavat opiskelijatuutorit. Fuksit on jaettu ryhmiin, joita ohjaa kaksi opiskelijatuutoria. Omilta tuutoreilta voi kysyä neuvoa koko fuksivuoden ajan opintoihin ja opiskelijaelämään liittyviin asioihin aina Sisun käytöstä sitsi-ilmoittautumiseen. Kannattaa hyödyntää tuutorien apu tehokkaasti! Tuutorit ottavat sinuun yhteyttä ennen orientaatioviikon alkua. Lisäksi kannattaa seurata Instagramissa @polvituutorit. Tilillä esitellään tuutorit ja jaetaan tärkeää informaatiota!

Lisäksi kannattaa tehdä kalenteriin tilaa seuraaville tärkeille valtsikan tiedekuntajärjestö Kannunvalajien ja tuutorien järjestämille tapahtumille, jotta et jää paitsi fuksitapahtumista:

27.8. Kannunvalajien järjestämä KannuGames (kaikkien valtsikan fuksien yhteistapahtuma)

Orientaatioviikko 29.–2.9.

29.8. Helsinki Tour klo 13.45 & Polvin fuksiriennot Tervasaaressa klo 18

30.8. Fuksipiknik Kaivopuistossa klo 17

31.8. Urheiluhengailua Kaisaniemessä klo 17

2.9. Ainejärjestöjen esittelybileet Kuppalassa klo 18

3.9. Kannunvalajien Valtava-festivaali

 

7.9. Polvin fuksiaiset

9.9. Kannun fuksisuunnistus

13.9. Polvin fuksisitsit Käärmeenpesässä

23.9. Kannunvalajien fuksisitsit

29.–30.9. Fuksien metsäretki

8.–9.10. Kannunvalajien fuksimökki

11.–12.11. Polvin fuksimökki

Otathan huomioon, että tapahtumiin liittyen voi vielä tulla muutoksia. Siksi kannattaa seurata ainejärjestöjen ja tuutorieden tiedotuskanavia aktiivisesti!

Yliopiston ja tiedekunnan järjestämästä tuutoroinnsta löydät lisätietoa täältä: Orientaatio ja tuutorointi Helsingin yliopistossa 

Tapahtumia on syksyllä paljon, joten ei kannata stressata, jos johonkin tapahtumaan ei pääse. Muistathan, että on myös ensisijaisen tärkeää pitää huolta omasta jaksamisestaan!

Nähdään syksyllä! <3

Categories
Yleinen

VOOn hallitus ja Policyn päätoimitus 2022

Valtio-opin opiskelijat ry:n vuoden 2022 hallitus on järjestäytynyt ja valmiina seuraavan vuoden koitoksiin!

Puheenjohtaja: Nelli Sillanpää
Varapuheenjohtaja: Vertti Lahdenvirta
Taloudenhoitaja: Konsta Partanen
1. Opintovastaava: Ella Limingoja
2. Opintovastaava: Vilhelmiina Eskola
Sihteeri: Oliver Watson
Työelämä- ja yrityssuhdevastaava: Miina Leisti
Alumni- ja ulkosuhdevastaava: Tilda Lassila
Viestintävastaavat: Jyri Huttunen ja Inka Fagerlund
Tapahtumavastaava: Rebekka Marttila
Tilavastaava: Rebekka Marttila
Kulttuurivastaava: Tilda Lassila
Ympäristövastaava: Inka Fagerlund
Fuksivastaava: Vilhelmiina Eskola
Urheiluvastaava: Lukas Laakso
Yhdenvertaisuusvastaavat: Sampo Untamala ja Oliver Watson
Policy-vastaava: Sampo Untamala

Policyn päätoimitus: Hanna Karlson, Jyri Huttunen, Leo Valkama, Sampo Untamala, Joanna Ahola, Ilona Rantala ja Tuukka Saari
voopolicy(at)gmail.com

Categories
Yleinen

Fukseille 2021

Hei kaikki uudet polvilaiset – eli politiikan ja viestinnän fuksit 2021!

Suuret onnittelut opiskelupaikasta, sinulla on edessä monta mainiota vuotta opintojen ja opiskelijaelämän parissa. Valtio-opin opiskelijat ry eli VOO on yksi politiikan ja viestinnän koulutusohjelman kolmesta ainejärjestöstä. Ainejärjestöt järjestävät jäsenistölleen monenlaista ohjelmaa, esimerkiksi juhlia, työelämä-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja urheilutapahtumia. Lisäksi ne huolehtivat opintoasioista. Kannattaa siis liittyä jäseneksi! Ainejärjestöihin liittyminen on ilmaista. VOOn jäsenlomakkeeseen pääset tästä linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEB2oyvs2FJSI-BqCXQvsaiGgFPnZD1fL3TZ1BGNzp-vhMsQ/viewform. Kannattaa myös tykätä VOOsta Facebookissa ja seurata meitä Instagramissa @valtioopinopiskelijat, jotta pysyt ajan tasalla toiminnastamme.

Valtiotieteellinen tiedekunta, politiikan ja viestinnän opinnot ja fuksisyksy odottavat sinua ihan nurkan takana. Opiskelijaelämäsi alkua on auttamassa ja ohjaamassa niin kandi- kuin maisteriohjelmien tuutorit, jotka ottavat jokaiseen uuteen opiskelijaan henkilökohtaisesti yhteyttä ennen ensimmäisiä tapahtumia. Omat tuutorisi on käytettäväsi koko fuksivuoden ajan. Heiltä saat neuvoja ja vinkkejä ihan mihin tahansa opiskelijaelämään liittyvään ja vastauksia kaikkiin kysymyksiin, liittyivät ne sitten kurssivalintoihin tai Unicafen lounaslistoihin. Ota siis rohkeasti kaikki irti tuutorisi tarjoamasta avusta! Tuutoreita voi käydä seuraamassa Instagramissa @polvituutorit.

Seuraavaksi kannattaa merkata kalenteriin ainakin seuraavat päivämäärät, jotta et jää paitsi mistään fuksitoiminnasta:

21.8. Kannugames, valtsikan yhteistapahtuma
25.8. Polvin fuksiriennot, ensimmäinen yhteistapahtuma kaikille uusille polvilaisille

Orientaatioviikko 30.8-3.9.

30.8. Helsinki Tour
31.8. Polvin fuksipiknik
1.9. Yhteistä urheiluhengailua Kaisaniemen puistossa
7.9. Polvin fuksiaiset
10.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus kaikille valtsikan fukseille
11.9. Polvin fuksisitsit
30.9. Kannunvalajien fuksisitsit
19.-20.11. Polvin fuksimökki
4.-5.12. Kannun fuksimökki

 

Koronavirustilanteen aiheuttamat muutokset päivämääriin ja tapahtumiin ovat mahdollisia. Näiden tapahtumien lisäksi syksyllä on paljon muitakin menoja. Tapahtumista saat lisätietoa liittymällä Facebookissa Polvin fuksit 2021 -ryhmään, seuraamalla ainejärjestöjä somessa ja liittymällä niiden jäseneksi ja sähköpostilistoille.

Ohjeet sähköpostilistoille liittymisestä löytyvät alla olevasta linkistä: https://www.kannunvalajat.fi/sahkopostilistat/
Tiedekunnan orientaatioviikolla järjestämästä ohjelmasta löydät lisätietoa alla olevista linkistä: https://guide.student.helsinki.fi/fi/artikkeli/orientaatio-ja-tuutorointi-0