Urheilu

VOO ry ei ole vain edunvalvontaa ja kekkereitä. Meiltä löytyy myös virkistävää toimintaa liikunnan parista. Järjestämme erilaisia urheilutapahtumia, muodostamme kerhoja, ja osallistumme yliopiston turnauksiin aktiivisesti. Urheilu on loistava tapa palautua niin tenttiviikosta kuin vapustakin. Ensimmäinen askel on liittyä VOO-sport ryhmään Facebookissa niin olet ajan tasalla tapahtumista.

VOO-sport Facebookissa

Mikäli haluat ehdottaa urheilutapahtumaa tai muuten haluat kysyä valtio-oppineiden liikunnasta, älä pelkää olla yhteydessä VOO:n urheiluvastaavaan.

Pyry Lindström
VOO ry:n urheiluvastaava
pyry.lindstrom(at)helsinki.fi

Mahti United

Mahti United on VOOn, Vallan ja Median jäsenten oma jalkapallojoukkue, joka pelaa Unisportin Rentosarjassa. Vuodesta 2018 asti toiminut Mahti United on perinteikäs joukkue, joka vaalii ydinarvojaan – kaikkien mukaan ottamista aiemmasta lajitaustasta riippumatta sekä tervehenkistä reippailua lämminhenkisessä ja turvallisessa ympäristössä – niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Mahti United on sitoutunut noudattamaan Suomen Antidopingtoimikunnan Puhtaasti paras -periaatteita.

Only sky above, only Torspo below – Join Mahti Nation!

Mahti United Facebookissa  

Mahti United Instagramissa