Urheilu

VOO ry. ei ole vain edunvalvontaa ja kekkereitä. Meiltä löytyy myös virkistävää toimintaa liikunnan parista. Järjestämme erilaisia urheilutapahtumia, muodostamme kerhoja, ja osallistumme yliopiston turnauksiin aktiivisesti. Urheilu on paras tapa palautua niin tenttiviikosta kuin vapustakin. Ensimmäinen askel on liittyä VOO-sport ryhmään Facebookissa niin olet ajan tasalla tapahtumista.

VOO-sport Facebookissa

Mikäli haluat ehdottaa urheilutapahtumaa tai muuten haluat kysyä valtio-oppineiden liikunnasta, älä pelkää olla yhteydessä VOO:n urheiluvastaavaan.

Salla Palander
VOO ry:n Urheiluvastaava
salla.palander@helsinki.fi


FC Jormat

FC Jormat on yleisen valtio-opin opiskelijoiden urheiluseura, jonka pääasialliset lajit ovat jalkapallo ja salibandy. Jalkapallon osalta talvella pelataan futsalia ja keväisin sekä syksyisin ulkokentillä yliopistosarjoissa. Salibandy on myös tuttu laji voolaisille. Tuorein saavutus salibandyssa on Valtsikan sählyturnauksen voitto 2014 keväällä.

Mukaan pääsee kuka tahansa joukkuelajeista kiinnostunut, olethan aktiivisesti yhteydessä urheiluvastaavaan tai facebookin FC Jormat-ryhmään.

FC Jormat Facebookissa


Irmat

Irmat ovat VOOn ikioma reippaista ja seksikkäistä naikkosista koostuva urheiluseura. Suhteellisen tuore joukko kokoontuu saunailtojen, hemmottelun ja kovan urheilun merkeissä. Irmoille ominaista on avoimuus kaikkia lajeja kohtaan. Meiltä sujuvat niin salibandy kuin tankotanssikin.


Valtio-opillinen petankkiklubi – Bouleklubb – Club de Pétanque

Valtio-opillinen petankkiklubi on jokaisen valtio-opilliseksi itsensä tuntevan oma petankkiklubi, jonka tehtävänä on edistää petankin riemua ja evankeliumia sekä kunnioittaa hyvän elämän periaatteita. Klubin tarkoituksena onkin jäsentensä hengellisten ja fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

Petankkiklubi Facebookissa

Klubin presidentti: Niko Ruostetsaari
niko.ruostetsaari(at)helsinki.fi
Klubin puheenjohtaja: Joonas Aitonurmi
joonas.aitonurmi(at)helsinki.fi
Klubin kapteeni: Eero Lantto
eero.lantto(at)helsinki.fi

Hallituksen jäsenet:
Ville Aula, Markus Holmgren, Eero Lantto ja Aino Lippu