Ota yhteyttä

Jatkuva opintopalautelomake

Tällä lomakkeella kerätään palautetta valtio-opin tieteenalan ja politiikan ja viestinnän koulutusohjelman kehittämiseksi. Voit antaa kaikenlaista palautetta liittyen opintoihisi ja niiden järjestelyihin. Erityisesti erilaiset kehittämisideat ovat hyvin tervetulleita. Kyseinen lomake on halutessasi anonyymi ja sitä käsittelevät Valtio-opin opiskelijat ry:n opintovastaavat. Kerättyä palautetta käytetään opintojen, opetuksen ja tieteenalan kehittämiseen sekä opintovastaavien edunvalvontatyöhön.

Jatkuva opintopalautelomake 2024

Politiikan ja viestinnän kurssipalautelomake

Tälle lomakkeelle voit jättää palautteesi ja huolesi kursseista. Lomakkeen näkevät vain Polvin (eli Vallan, Median ja VOOn) opintovastaavat. Polvin opintovastaavat haluavat jatkuvasti parantaa opiskelijoiden asemaa opintoasiohin liittyen. Jatkuvan palautteen kerääminen kursseista sekä muista opintoasioista sujuvoittaa ja nopeuttaa asioiden hoitamista. Jos haluat, että opintovastaavat ovat sinuun yhteydessä, voit jättää yhteystietosi lomakkeelle yhteystiedot -kohtaan.

Politiikan ja viestinnän kurssipalautelomake

Jatkuvan palautteen lomake

Tämä lomake on tarkoitettu yleisluontoiseen käyttöön, ja voitkin ottaa sillä yhteyttä antaaksesi mihin tahansa järjestön toimintaan liittyvää palautetta.

Jatkuvan palautteen lomake

Ongelmatilannelomake

Mikäli olet kokenut Valtio-opin opiskelijat ry:n toiminnassa epätasa-arvoista kohtelua, ilmoitathan tapahtuneesta tällä lomakkeella. Voit kertoa lomakkeella myös, jos koet jääneesi jollain tavalla ulkopuoliseksi tai olet havainnut VOO ry:n jäsenien toiminnassa yhdenvertaisuusongelmia myös toisissa ainejärjestöissä. Emme suvaitse kiusaamista VOOssa.

Lomakkeet käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja niitä lukevat ainoastaan VOO ry:n yhdenvertaisuusvastaavat Aino Puttonen ja Saara Silvennoinen.

Ongelmatilannelomake