Ota yhteyttä

Jatkuva opintopalautelomake

Tällä lomakkeella kerätään palautetta valtio-opin tieteenalan ja politiikan ja viestinnän koulutusohjelman kehittämiseksi. Voit antaa kaikenlaista palautetta liittyen opintoihisi ja niiden järjestelyihin. Erityisesti erilaiset kehittämisideat ovat hyvin tervetulleita. Kyseinen lomake on halutessasi anonyymi ja sitä käsittelevät Valtio-opin opiskelijat ry:n opintovastaavat. Kerättyä palautetta käytetään opintojen, opetuksen ja tieteenalan kehittämiseen sekä opintovastaavien edunvalvontatyöhön.

Jatkuva opintopalautelomake

Jatkuvan palautteen lomake

Tämä lomake on tarkoitettu yleisluontoiseen käyttöön, ja voitkin ottaa sillä yhteyttä antaaksesi mihin tahansa järjestön toimintaan liittyvää palautetta.

Jatkuvan palautteen lomake

Ongelmatilannelomake

Mikäli olet kokenut Valtio-opin opiskelijat ry:n toiminnassa epätasa-arvoista kohtelua, ilmoitathan tapahtuneesta tällä lomakkeella. Voit kertoa lomakkeella myös, jos koet jääneesi jollain tavalla ulkopuoliseksi tai olet havainnut VOO ry:n jäsenien toiminnassa yhdenvertaisuusongelmia myös toisissa ainejärjestöissä. Emme suvaitse kiusaamista VOOssa.

Lomakkeet käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja niitä lukevat ainoastaan VOO ry:n yhdenvertaisuusvastaavat Oliver Watson ja Sampo Untamala.

Ongelmatilannelomake