Yhdistys

Valtio-opin opiskelijat ry eli tuttavallisemmin VOO on Helsingin yliopistossa yleistä valtio-oppia pääaineenaan opiskelevien ainejärjestö. VOO on yksi Helsingin yliopiston aktiivisimmista ja suurimmista ainejärjestöistä, joka tarjoaa monenmoista jäsenistölleen. Tajunnanräjäyttävien bileiden lisäksi tarjolla on mm. ekskuja mielenkiintoisiin kohteisiin, erilaisia urheilutapahtumia, maailmanmatkaamista sekä korkeakulttuuria. Mikä tärkeintä, VOO tuo yhteen samanhenkisiä- ja mielisiä ihmisiä, joista löytyy varmasti keskustelukumppaneita ja herkkiä hetkiä. Elinikäisistä ystävistä puhumattakaan.

Hallituksen lisäksi VOOn toimintaa pyörittää sekalainen määrä toimikuntia, jotka ovat kaikille avoimia. Ryhtymällä virkailijaksi pääset toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi ja tekemään hommia yhdessä huikeimmista tuntemistani porukoista. VOO Entertainment keskittyy tapahtumien järjestämiseen, kun taas VOO Kapital pohtii järjestön varainhankintaa ja  talousasioita. Näiden lisäksi tänä vuonna on luvassa kokouksia ainakin urheilusta ja opinnoista kiinnostuneille. Jos jokin tehtävä kiinnostaa, tai haluat päästä mukaan vaikuttamaan vaikka johonkin ihan muuhun, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen! Kaikille on tilaa ja yhdessä tekeminen on sitä parasta just nyt.

VOOn tärkemmät tehtävät ovat jäsenistön edunvalvonta ja hauskanpito. Hyvä elämä voi tarkoittaa jollekin hiljaisia leffahetkiä ja toiselle aamuyöhön jatkuvia rientoja. Tästä kaikesta saa kuitenkin enemmän irti, kun mukaan saa joukon tuttuja naamoja.  Muista, että kaikilla Helsingin yliopiston opiskelijoilla on mahdollisuus liittyä Valtio-opin opiskelijat ry:n jäseneksi. Ensiaskeleena kohti VOOlaisuutta voit liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle lähettämällä otsikottoman viestin sisällöllä ”subscribe voo-l” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo(at)helsinki.fi. Meidät löytää myös Facebookista. Näissä kanavissa, nettisivujen lisäksi, tiedotamme tulevista tapahtumista ja kokouksista, jotka ovat kaikille avoimia.

Valtio-opillisin terveisin,

Jarkko Nissinen
Puheenjohtaja 2016
Valtio-opin opiskelijat ry.