Projekti etenee

Aika kiirettä on ollut projektin kanssa, mutta alkaa näyttää jo aika hyvältä. Olemme saaneet paljon apua aiheeseen perehtyneiltä henkilöiltä, eikä materiaali ainakaan lopu kesken. Ongelmana onkin saada niistä muodostettua hyvä kokonaisuus.

Tapasin Olli-Pekka Penttisen muutama päivä sitten, ja häneltä saimme hyviä ideoita ja ajatuksia aiheen käsittelyyn. Hän osasi myös selventää hankalammalta tuntuvia asioita. Hän neuvoi ottamaan yhteyttä Vuokko Malikiin ja Jani Häkkiseen. Saimme tutkailtavaksi RIMA-raportin, joka on jatkoa ChemRisk-raportille, sekä muutamia linkkejä, mm. Jani Häkkisen tutkimuksiin. Häneltä löytyi paljon tutkimusta erityisesti polttoaineiden kulkeutumisesta.

Aihe ainakin tuntuu erittäin mielenkiintoiselta, vaikkakin hiukan haastavalta. Kukaan ryhmämme jäsenistä ei ole vielä perehtynyt ekotoksikologiaan, joten uutta tietoa ja asiaa tulee paljon, mikä toisaalta auttaa pitämään mielenkiintoa yllä.

Terveisin Emilia, Lassi, Johannes ja Roope

Tietoa kirjoittajasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *