Karavaani ry

Karavaani ry  on vuonna 1977 perustettu Helsingin yliopiston Aasian, Afrikan ja Lähi-idän kielten ja kulttuurien opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestöömme ovat tervetulleita kaikki näistä aloista kiinnostuneet!

Toimimme alojen opiskelijoita yhdistävänä tekijänä tarjoten samalla hauskaa yhdessäoloa, tiedotamme opiskeluun liittyvistä asioista sekä ajamme opiskelijoidemme etua.

Edustamiimme aineisiin kuuluvat:

  • Aasian tutkimus ja kielet (kiina, japani, korea sekä hindi ja urdu)
  • Afrikan kielet (swahili ja somali)
  • Lähi-idän, islamin ja juutalaisuuden tutkimus
  • Lähi-idän kielet (arabia, heprea, turkki ja persia)
  • Muinaisen Lähi-idän tutkimus ja kielet (assyriologia)

Karavaani ry:n hallitus kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuukaudessa kesää lukuun ottamatta. Hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia. Yhdistyksen kokous pidetään vähintään kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä, ja niissä jokaisella Karavaanin jäsenellä on äänioikeus. Kokouksista tiedotamme sähköpostilistallamme. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kokouksiimme kaikki uudet järjestötoiminnasta kiinnostuneet!

Järjestämme paljon erilaista toimintaa: rentoa urheilua, leffailtoja, ravintolakäyntejä sekä ekskursioita ja muita työelämään liittyviä tapahtumia. Tietoa tapahtumistamme löydät näiden sivujen lisäksi mm. Karavaanin sähköpostilistalta, Instagramista ja Facebook-ryhmästä! Vuosittaisia tapahtumiamme ovat mm. fuksiaiset, huikkahölkkä syksyisin ja keväisin, pikkujoulut sekä Viiniä & Valitusta.

Tietoa jäseneksi liittymisestä

Leave a Reply