Korkeakoulujen kevään yhteishaku 2018

Helsingin yliopiston kotimaisten kandi- ja maisteriohjelmien yhteishaku on ajalla 4.3.2018. klo. 8.00 – 28.3.2018. klo. 15.00.  Tänä vuonna Karavaanin edustamista oppiaineista ovat mukana

Linkistä pääset suoraan haun ohjesivulle. Oma pääkieli valitaan jo hakuvaiheessa. Mikäli olet kiinnostunut japanin, arabian tai hindin kielen opiskelusta, huomaathan että näiden kielten opetus alkaa vuonna 2019. Lisätietoja linjasta löytyy myös täältä. 

Linkistä pääset suoraan haun ohjesivulle. Huomaathan, että ohjelmassa oma tieteenala valitaan vasta ensimmäisen opiskeluvuoden keväällä. Näihin tieteenaloihin olevat kiintiöt ja hakuohjeet ilmoitetaan tarkemmin oppilaille kandiohjelman opettajien toimesta. Lisätietoja linjasta löytyy myös täältä.

Lisätietoja hakemisesta Helsingin yliopistoon ja mm. vanhoja pääsykokeita löytyy täältä.

Onnea  kaikille pääsykokeisiin! :)

Karavaanin tiedostokansio netissä

Tällainen on ollut olemassa jo puoli vuotta, mutta viimeinkin linkki totaalisen julkiseen jakoon:

Karavaanin Google Drive -kansio

Sieltä löytyy mm. toimintassuunnitelma, tapahtumien järjestämiseen liittyviä dokumentteja – ja päivitetty puheenjohtajan ohje, joka on ajankohtainen tässä vaiheessa vuotta kun haussa on puheenjohtaja vuodelle 2015 : )

(no okei, puheenjohtajaohjeen päivitys on kyllä yhä kesken…)

Syyskokous 13.11.

Tervetuloa Karavaani ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen Kahvihuoneelle 13.11.2015 klo 14.30.!

Esityslista lähetetty Karavaanin sähköpostilistalle. Olennaista kokouksessa on erityisesti ensi vuoden hallituksen ja toimihenkilöiden valinta, sekä ensi vuoden toimintasuunnitelman käsittely.

Tervetuloa kokoukseen!

Taas on pieniä fukseja… :)

Fuksit ovat saapuneet! Kävin puheenjohtajan ominaisuudessa tervehtimässä tänään mukavan monialaisen oloista porukkaa ja hiljalleen henkisesti valmistautumassa alkavaan opiskeluvuoteen muutenkin yliopistolla pyörimällä.

Muistakaa Salonki-bileet perjantaina noin kello 14 alkaen, eli fuksien, vanhempien opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteiset hengailut joko B-talon Salongissa tai Topelian pihalla säästä riippuen.

Myös torstai-illan Helsinki-kierrokselle ja sen jatkoille ovat vanhemmat opiskelijat tervetulleita, kyselkää vaikka tuutoreilta tarkempia koordinaatteja!