Tervetuloa

Ajankohtaista

Tervetuloa Kemian tiedekasvatuspäivään 16.9 Kumpulan kampukselle. Päivän aikana pääset tutustumaan Helsingin yliopiston kemian tutkimukseen, Kemianluokka Gadoliniin sekä kemian alan moniin mahdollisuuksiin erityisesti kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. Päivä huipentuu illanviettoon, jossa samalla juhlistetaan Kemian osaston Kemian opettajankoulutusyksikön 21v. taivalta.

Tapahtuma on maksuton. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

******

Tervetuloa tutustumaan Kemian opettajankoulutusyksikköön – Suomen suurimpaan ja vanhimpaan kemian opetuksen tutkimus- ja koulutusyksikköön.

Meillä kemiaa voi opiskella pääaineena tai siitä voi tehdä toisen opettavan aineen. Kemian opettajankoulutusyksikössä on mahdollista myös tehdä jatko-opintoja ja suorittaa kemian opetuksen alalta tohtorin tutkinto.

Yksikkö on toiminut kemian opetuksen ja sen tutkimuksen edelläkävijänä ja uudistajana lähes 20 vuotta. Kemian opettajankoulutusyksikkö perustettiin Helsingin yliopiston kemian laitokselle 1.8.2001, joten vuosi 2021 on 20. juhlavuotemme. Yksikköä johtaa professori Maija Aksela.

Tutustu myös 15-vuotisjulkaisuumme ja uusimpaan Kemiauutisiin, jossa on yksiköstämme 20-vuotispäivän kunniaksi teemaosio alkaen sivulta 44.