Fuksille

TIEDOKSI FUKSILLE

Kemian opettajankoulutusyksikkö ja henkilökunta: Kemian opettajankoulutusyksikkö on kotiyksikkösi! Tule rohkeasti tutustumaan Kemian opettajakoulutusyksikön tiloihin ja henkilökuntaan (Chemicum, B-siipi, 1. krs).

MFK-407 Johdatus matematiikan, fysiikan ja kemian opetukseen (2 op) -kurssi: Ilmoittaudu ja osallistu kurssille heti syksyllä. Kurssi on aivan ensimmäinen kaikista opettajankoulutuksen kursseistasi ja kestää koko lukuvuoden. Kurssin aikana saat tukea HOPSin laadinnassa sekä tietoja ja taitoja yliopisto-opiskeluun ja tulevaan aineenopettajan työhösi.

MFK-K202 Kemia elinympäristössä (5 op) -kurssi suoritetaan 1. vuoden keväällä.

Opintoni-sivut: Opintoni-sivut ovat omat sivusi Helsingin yliopiston opintotarjontaan ja omien opintojen seuraamiseen.

Kemian laitoksen fuksiwiki uusille opiskelijoille: Helsingin yliopiston Kemistit ry ylläpitämä fuksiwiki on selkeä ja antaa helppolukuista tietoa esimerkiksi eri kursseista.

Opiskelijaelämää

  • HYK (kemian opiskelijoiden ainejärjestö)
  • MAOL (LUMA-opettajien järjestö)
  • HAO (Helsingissä opettajaksi opiskelevien järjestö)
  • SOOL (Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto, valvoo opettajaopiskelijoiden etuja ja oikeuksia sekä opettajankoulutuksen kehittämistä)
YLEISTÄ OPINNOISTA

Kurssi-ilmoittautumiset: Kaikille kursseille ilmoittaudutaan WebOodissa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Poikkeuksia ovat erilaiset seminaarit. Kursseille ei voi osallistua ilmoittautumatta eikä myöhässä.

Esitietovaatimukset:  Osalle kursseista on esitietovaatimuksia, jotka on mainittu WebOodin kurssikuvauksissa. Noudata esitietovaatimuksia.