Lux Humana -lukupiiri 28.11.2012 Terkossa!

Lux Humana –työryhmä järjestää lukupiirin keskiviikkona 28.11 klo 14-16 Meilahden kampuskirjasto Terkon auditoriossa (Haartmaninkatu 4, 2.krs).

Tämänkertaisena kirjana on japanilaisen Haruki Murakamin (1987) Norwegian Wood, joka ilmestyi Aleksi Milonoffin suomentamana 2012 (Tammi. 437 s.). Teoksen kautta avautuu näkymä japanilaisten nuorten elämään, kuolemaan ja rakkauteen, mielenterveyden teemoja unohtamatta.

Lukupiirin vetäjinä toimivat yliopistonlehtori Aino-Maija Lahtinen käyttäytymistieteiden laitokselta sekä lääketieteen kandidaatti Sonja Sulkava. Vetäjät kuuluvat Lux Humana –ohjausryhmään ja Lahtinen on toiminut myös Kasvaminen lääkäriksi –opintojen kirjallisuusseminaarien opettajana. Lukupiiriin mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu lukupiiriin mieluiten 26.11 mennessä osoitteella aino-maija.lahtinen@helsinki.fi.

Tervetuloa keskustelemaan kirjasta ja jakamaan lukukokemuksiasi!

Linkit:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *