Tapaaminen arkkitehdin kanssa, osa 2

Kun tilanne alkoi näyttää siltä, että että valmiista vaihtoehdoista ei löydy sopivaa sellaisenaan tai välttämättä muokattunakaan, tapasimme arkkitehdin sekä yliopiston sisustuarkkitehdin kanssa ja aloitimme homman vähän niin kuin puhtaalta pöydältä. Esittelin hankkeemme idean sisustusarkkitehdille sen mukaisesti, kun olimme alun perin puhuneet arkkitehdin kanssa. Hän lupasi piirtää mallin VR-mökistä antamieni suuntaviivojen mukaan ja miettiä sen rakennetta ja toteutusta. Seuraavalla viikolla, juuri niin kuin hän oli luvannutkin, sain sähköpostiin viestin, jossa oli yksinkertainen VR-mökki, joka näytti hyvältä. Ainoa muutos, jota pyysin, liittyi lasipinnan määrään: toivoin, että sitä olisi hieman enemmän, jotta tilassa tapahtuvat asiat näkyisivät ulospäin ja toiminta olisi näin avoimempaa myös tilan ulkopuolella oleville. Tämän piirustuksen perusteella olisi tarkoitus lähteä pyytämään tarjouksia eri firmoilta, joilla on tämän alan kokemusta ja osaamista. Vihdoin tuntuu, siltä että homma nytkähtää liikkeelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *