Tietoa Macondosta

Macondo on Latinalaisesta Amerikasta ja Karibiasta kiinnostuneiden ainejärjestö. Voit liittyä ainejärjestömme jäseneksi ja/tai sähköpostilistamme tilaajaksi.

Macondo tiedottaa toiminnastaan s-postituslistansa kautta. Jos haluat kuulla Macondon tulevista tapahtumista, kuten ekskursioista, bileistä ja työelämäorientaatiosta sinun kannattaa liittyä postituslistallemme. Myös opintosuuntamme ajankohtaisista asioista ja muista Latinalaiseen Amerikkaan liittyvistä tapahtumista lähiseuduilla tiedotetaan listallamme. Tapahtumamme ovat yleensä avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Ilmoitustaulu U38Latinalaisen Amerikan tutkimuksen ilmoitustaulu sijaitsee Topelian A-rapussa (Unioninkatu 38 A).

Macondon jäsenyys:


Jäsenyys kannattaa! Ainejärjestöön liittyminen on maksutonta ja hyödyllistä monella tavalla. Sponsoroimme eli maksamme osan esim. opintomatkojen kuluista, pääsylipuista tai elokuvafestarilipuista. Parasta on kuitenkin huipputyyppeihin tutustuminen! Jäsenyytesi on meille tärkeä ja voit liittyä jäseneksi vaikka tekisit yksittäisiä kursseja Lamissa, olet jo valmistunut tai haluat tulla mukaan toimintaamme pienesti tai suuresti tai haluat muuten vain ilmaista tukesi toiminnallemme.

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen macondo-hallitus(at)helsinki.fi:
1) Nimi, 2) pääaine ja oletko läsnäoleva opiskelija Helsingin yliopistossa TAI alumni TAI henkilökuntaan kuuluva TAI muuten vain kiinnostunut, 3) sähköpostiosoite (anna mielelellään @helsinki.fi  osoitteesi), 4) puhelinnumero.
Tietoja luovutetaan vain HYY:lle siinä määrin kuin ainejärjestön toiminta-avustussäännöt vaativat eli ainejärjestön jäsenmäärän laskemisen yhteydessä.

Vaihtoehtoisesti voit kunnioittaa perinteitä ja  jättää paperisen liittymislomakkeen Macondon jäsenlaatikkoon ilmoitustaulun alla. 
HUOM! Jäseneksi liittyminen ei liitä sinua automaattisesti s-postilistalle. Tee se vielä erikseen.

Macondon postituslistalle liittyminen:
Sähköpostilistalle liittyminen tehdään aina omatoimisesti, eikä Macondon tiedottaja lisää ketään listalle muuten kuin henkilön itse sitä pyytäessä. Listalta eroaminen tapahtuu myös itsenäisesti alla olevien ohjeiden mukaan.

Sähköpostilistalle ilmoittaudutaan lähettämällä viesti

subscribe macondo-lista

osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestiin ei laiteta otsikkoa. Saat vastauksena viestin, jossa olevaa linkkiä käyttämällä vahvistat liittyväsi macondo-listalle. Tämä estää muita ilmoittamasta sinua macondo-listalle sinun tahtomattasi.

Eroaminen listalta:

Lähetä viesti

unsubscribe macondo-lista

osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestiin ei laiteta otsikkoa.


Osoite: Macondo
Maailman kulttuurien laitos
PL 59 (Unioninkatu 38 A)
00014 Helsingin yliopisto
Sähköpostilista: macondo-lista(at)helsinki.fi
Facebook: MACONDO RY