Ekskursio The Gallows Birdiin Espooseen ti 30.11. klo 16.38 ->

Hei kaikki olutseuralaiset!

Akateemisen Olutseuran hallitus on valinnut marraskuun Kuukauden Olutravintolaksi espoolaisen The Gallows Birdin (Merituulentie 30, 02200 Espoo). Gallows on valittu vuoden 2009 olutravintolaksi Helsinki Beer Festivalissa, ja se on myös saanut arvostetun Cask Marque -tunnustuksen real alensa laadukkaan tason vuoksi.

Järjestämme Gallowsiin ekskursion ensi tiistaina, 30. marraskuuta. Vedän yhteislähdön kohti parempaa elämää Kampin keskuksen bussiasemalta laiturilta 49, josta pomppaamme bussiin 132 klo 16.38. Tunnistat minut suht helposti: olen se vähän kookkaampi kaveri jolla on punertava parta, sininen pipo ja sininen untuvatakki (todennäköisesti) sekä kädessä jonkinlainen AOS-merkki. Poistumme bussista länsiväylällä, josta Gallowsiin on lyhyt kävelymatka.

Jos et ehdi tai halua tulla mukaan yhteislähtöön, voit luonnollisesti liittyä seuraan myöhemmin. Elielinaukiolta pääsee ravintolan oven eteen bussilla 195, mutta matka kestää tuplat Kampista lähteviin busseihein verrattuna. Käyttäkää reittiopasta ja päätänne.

Ravintolan nettisivuilla, http://www.gallowsbird.fi/, on lisää tietoa. Kartta esim. Oman kaupungin sivuilta http://omakaupunki.hs.fi/niittykumpu/palvelut/123281/.

Tervetuloa mukaan!