Olutexcu Tampereelle la 4.12.

Huom! Excua on siirretty. Uusi päivämäärä on 4.12.

Kiinnostaako reissu Tampereelle, Oluthuone Plevnaan ja Gastropub
Tuulensuuhun? Lähde AOS:n mukaan lauantaina, 4.12.!

Reissu toteutuu jos matkaan lähtee tarpeeksi osallistujia. Ilmoittautumiset osoitteeseen matti.tujula(at)helsinki.fi

Lähdemme matkaan Helsingistä lauantaina klo 13.06 ja olemme perillä Tampereella klo 14.52. Palaamme pääkaupunkiin vielä samana iltana, klo 23.02 Tampereelta ja klo 00.36 Helsingissä. Aikatauluja voidaan toki rukata lähtijöiden aikataulun mukaan. Junamatkat maksavat yhteensä 31,80e ja AOS sponsoroi kunkin lähtijän junamatkaa viidellä eurolla.

Ohjelma:
Vierailemme Panimoravintola Plevnassa ja Gastropub Tuulensuussa. Järjestys ja aikataulu riippuvat siitä, kummassa ravinteleista haluamme syödä, monelta ja kummassa haluamme viettää enemmän aikaa. Ottaen huomioon että Plevnan valikoima on sekä juoman että ruoan (vrt. St.Urho´s) suhteen hieman suppeampi ja jo tutumpi, uskon että Tuulensuussa kannattaisi viettää hieman enemmän aikaa. Ehdotankin siis ruokailua kuuden tienoilla Tuulensuussa.
Kumpikin menu saa veden kielelle:
http://www.gastropub.net/tuulensuu/menu.php
http://plevna.fi/ruo_tal.php

Plevnasta voimme tilata olutmaistajaiset:
”Kolmen lajin maistijaiset (à 2,5 dl) 9e / hlö; tai niin monta laatua kun haluatte à 2,5 dl / 3 e. Juomia voitte maistella samalla, kun esittelemme tuotevalikoimaamme. Esittelyn jälkeen ryhmä voi ruokailla ja nauttia talon antimista.”