Juoma- ja ruokalippuja, SOPP-Lasinpesutalkoot Ti 24.7. – La 28.7.2018, Helsinki, Rautatientori

Tule Suuret oluet – Pienet panimot -lasinpesutalkoisiin tiistaista lauantaihin 24.7. – 28.7.2018!

Kustakin tekemästäsi tunnista saat juomalipukkeen ja lisäksi kolmen perättäisen tunnin vuorosta saat myös ruokalipukkeen. Minkään järjestön jäsen ei tarvitse olla. Tiskaaminen tarkoittaa: tuopista kiinni, lasipesurilla huuhtelu, harjaus ja huuhtelu. Lisäksi tuoppien jakoa ja rahastusta sekä palautuspisteellä tuoppien vastaanottoa ja panttien palautusta. Kahden talkoovastaavan lisäksi pyritään saamaan 6-7 talkoolaista jokaiselle vuorolle (ja on myös ed. vuosina saatu), joten nyt on hyvä ja mukava homma nähdä, mitä olutfestarin ”backstagella” tapahtuu Helsingin Rautatientorilla.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseeni:

  ilmo.teikari”ät”helsinki.fi

Laita viestiisi nimesi, gsm-numerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä vuorot, jotka haluaisit.

Suosittelen SOPP:n ensimmäistä päivää tiistaita 24.7. sillä pari tuntia tapahtuman alkamisesta ilmestyvät ensimmäiset olutbloggaritekstit, joissa suositellaan oluita. Tiistaina niitä oluita on vielä saatavilla.

Tätä kirjoitettaessa vapaita lasinpesutalkoovuoroja on vielä:

Ti   16 – 01

Ke  15 – 01

To  15 – 01

Pe  12 – 01

La   12 – 02

Akateeminen Olutseura (AOS) saa avustusta 5 € / hlötyötunti kauttaan saaduista talkoolaisista. AOSin rahastonhoitajana lupaan, että avustus käytetään lyhentämättömänä AOSin jäsentapahtumiin eli käytännössä olueen ja ruokaan. Pääset saadusta avustuksesta helposti nauttimaan, sillä AOSin jäsenmaksu on tänä vuonna 0 €! Liity AOSiin kertomalla siitä ilmoittautuessasi ja laittamalla viestiisi myös asuinpaikkakuntasi ja jos olet Helsingin yliopiston opiskelija, niin tiedekunta jossa olet kirjoilla.

Otamme jäseneksi myös muita kuin opiskelijoita eikä tarvitse olla akateeminen.

https://blogs.helsinki.fi/olutseura/jaseneksi

SOPP Helsingin Lasinpesutalkoot järjestää Olutliitto ry. Talkoiden ansiosta SOPP:ssa on aina juotu lasituopeista eikä muovituopeista.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/216753938963503/