Puistoexcu to 16.7. klo 17 alkaen

 Nikolai Sinebrychoff

Akateeminen olutseura järjestää excun AOSille sopivaan puistoon eli Sinebrychoffin puistoon (kuvassa Nikolai Sinebrychoff) torstaina 16.7. klo 17:00 alkaen. Mukana on AOSin tuliterä saksalaisesta Ruhrin teräksestä valmistettu hiiligrilli (tai nyt ainakin saksalaisesta kaupasta ostettu). Tule siis olutruokinesi ja juominesi mukaan. AOSin hallituslaisia pyydetään ottamaan vilttejä mukaan, että jäsenetkin voivat istua. Koffin puisto sijaitsee Helsingin Punavuoressa lähellä Hietalahtea osoitteessa Bulevardi 40 ja paikalle pääsee esim. raitiovaunu nro 6:lla.

HUOM! Säävaraus! Excun toteutumisesta pyritään lähettämään sähköpostiviesti edellisenä iltana, kun sääennustetta on arvioitu.

http://www.hel.fi/wps/portal/Rakennusvirasto/Viheralueet?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/HKR/fi/Viheralueet/Puistot/Puistot+alueittain/Sinebrychoffin+puisto%2C+Koffin+puisto+tai+kotoisasti+Koffari

PS. tulossa on torstaina 23.7. AOSin terassiexcu One Pint Pubiin Ruoholahteen.