AOSin CoolHead Brew Terrace -excu la 13.7.2019

Tule terassi-exculle pienpanimon pihalle!
Nouse lauantaina 13.7.2019 ilmaiseen bussikyytiin Kallion Paneman edestä, Helsinginkatu 11, klo 12 (paikalla kannattaa olla viimeistään puoli kahdeltatoista, koska paikkoja emme voi varata ja viime kerralla bussi tuli täyteen) tai klo 15. Paluubussit kuljettavat takaisin samaan paikkaan klo 14 ja 18.
Ilmoita mukaan lähdöstäsi kommenttina Facebook -postaukseen AOSin ryhmässä https://www.facebook.com/groups/5166241697/ tai vain tule paikalle (ajoissa). AOSin varapj Kari on ensimmäisessä bussissa ja rahastonhoitaja Ilmo yrittää päästä panimon pihalle ennen bussiryysistä valloittamaan pöytää panimon pihalta (saa soittaakin/Whatsapp-viestittää AOSlaisia etsiessäsi 0405257680 )

MITÄ: CoolHead Brew -eksku
MILLOIN: lauantaina 13.7. klo 12-18
MISSÄ: Kallio Panema –> Tuusula CoolHead Brew
MIKSI: Edulliset hanat laatupienpanimon olutta ja suoramyyntikauppakin on auki. Ursus Factory -bändi on soittamassa. Brazilian barbeque Canarinho’s menu: picanha (delicious beef cut), chicken wings, chicken hearts, vinaigrette salad and farofa.
Pöytiä ja istumapaikkoja on rajallisesti. Oma retkeilyjakkara ei ole huono idea, vaikka viime kerralla onnistuimme hivuttamalla saamaan kokonaisen pöydän AOSlaisille.

CoolHead Terrace: Ursus Factory (LIVE) + Canarinho BBQ:
https://www.facebook.com/events/2315863751815759/