Peruutettu: Grillaus-excu saareen ke 21.7. klo 17:15, venekuljetus!

Valitettavasti yhteyshenkilömme ja excun järjestäjä yhteistyöjärjestömme puolesta on sairastunut kohtuullisen vakavasti ja joutunut sairaalaan. Tämä excu on siis nyt peruutettu. Mahdollisesti järjestämme excun myöhemmin sopivana ajankohtana.

Tervetuloa nauttimaan Helsingin saaristosta!

Ainutlaatuinen tilaisuus vain ja ainoastaan Akateemisen Olutseuran vuoden 2010 jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Vesikuljetuksen vuoksi osallistujamäärä on rajoitettu 10 henkeen grillausexcursiolle Pikku Leikosaareen. Huomaa ilmoittautumisohjeet.

Alus lähtee keskiviikkona 21.7. klo 17:15 Hiekkalaiturista (reittioppaassa www.reittiopas.fi Hiekkalaituri 1, Helsinki) Vuosaaresta. Vuosaaren metroasemalta on n. kilometrin kävelymatka Hiekkalaiturille.

Nouto mantereelle saaresta tapahtuu n. klo 20:30 – 21:00. Viimeistään puoli kymmeneen mennessä olemme oletettavasti palanneet mantereelle Hiekkalaituriin.

Ilmoittautumiset osoitteeseen ilmo.teikari(at)helsinki.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoille ilmoittautuneiden vuoksi, on toivottavaa, että mahdolliset peruutukset tehdään mahdollisimman ajoissa. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisätietoa ekskursiostamme.

 Huom!

 – Asiallinen käyttäytyminen on ehdoton edellytys, ja voimakkaasti päihtyneenä tällä exculla ei saa olla!

 – Alus (Uisko-tyyppiä) lähtee harjoituksiin, eikä voi odottaa lähdössä. Ole laiturilla klo 17:15, niin pääset mukaan. Aluksella ei saa juoda alkoholijuomia. Aluksen miehistön käskyjä ja ohjeita on toteltava.

 – Kaasugrilli on mukana ja juomalasit. Myös kertakäyttölautasia ja haarukoita sekä veitsiä pitäisi olla mukana. Ei estä osallistujia ottamasta mukaan kotoa omaa lautasta, haarukkaa ja veistä. Mahdollisesti saamme jäitä mukaan oluen jäähdytykseen. Merivesijäädytys ainakin toimii. Saaressa on puucee.

 – Ota omat ruoat ja oluet mukaan.

 – Pikku Leikosaari kts.

http://www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi/index.php?k=13394

 Varalla: Kalliosaari kts.

http://www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi/index.php?k=13393