Olutruokailtama to 17.3.2011 klo 18

Tervetuloa Akateemisen Olutseuran Olutruokailtamaan to 17.3.2011 klo 18 Alina-saliin  (Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 3. kerros)!

Yksityiskohdat tulevat vielä tarkentumaan / varaamme jälleen oikeuden muutoksiin. Koska tällä kertaa raaka-aineet tulevat tukuista yms. hyvillä suhteilla parasta, mitä saadaan, ja häränrintaa pitää valmistaa 2-3 pv etukäteen, niin osallistujamäärä pitää tietää ajoissa. Huomaa siis ilmoittautumisen Deadline sunnuntaina!

       Menu

Kylmäsavuporokeittoa ja olutleipää
pils tai pale ale

Ylikypsää häränrintaa ja olutkastike, valkosipuliperunapyreetä
Schneider Weisse Meine Hopfenweisse

”Banaanilastu kohtaa jäätelön kadoten ehkä suklaaseen” AOS-yllätys
Samuel Smith Oatmeal Stout

”Kaupan päälle” on nopeimmille tarjolla 10.3. maistelussamme testattua ja hyväksi havaittua kotivalmisteista (Kiitos Kalle!) olutta: Belgian sinkku – humala Tomahawk ja Pimeä aine – Kallion porttieeri.

Ilmoittautuminen hallituslistalle
aos-hallitus(at)helsinki.fi
viimeistään su 13.3. Muista mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Jäsentuettu hinta on 15 € / jäsen, muille hinta on 18 € / hlö.
Maksujen eräpäivä on viimeistään su 13.3.2011 AOS:n tilille
660100-3353745
viestiksi
“Olutruokailtama + Oma Nimi”,
maksun saajaksi kirjataan Vertti Virkajärvi

Ystävällisin terveisin

Ilmo Teikari
Akateemisen Olutseuran tiedotusvastaava