Opetukseni-sivu ja kurssisivut käyttöön!

Tämän vuoden alusta kaikille WebOodissa julkaistuille opetustapahtumille on luotu automaattisesti kurssisivu. Opettaja löytää omat kurssisivunsa henkilökohtaiselta Opetukseni-sivulta (https://teacher.helsinki.fi ), joka kokoaa kaikki kuluvan lukuvuoden kurssit ja aikataulutiedot yhteen paikkaan. Vastaavasti opiskelija näkee kaikki omat kurssinsa omalla Opintoni-sivullaan (https://student.helsinki.fi ).
Kurssisivulla näkyvät automaattisesti kaikki WebOodissa olevat kurssin tiedot, joita opettaja voi rikastaa haluamallaan tavalla. Kurssisivulla opettaja voi lähettää myös viestejä ja jakaa oppimateriaaleja. Opettaja voi itse määritellä kurssisivun sisällön näkyvyyttä, eli tarvittaessa rajata osan sisällöstä näkymään vain kurssille ilmoittautuneille opiskelijoille. Jos opettaja käyttää opetuksessaan muita palveluita, kuten Moodlea ja wikiä, toimii kurssisivu porttina niihin.

Opetushenkilöstölle on tarjolla tunnin mittaisia koulutuksia, joissa esitellään Opetukseni-sivu ja kurssisivut sekä neuvotaan niiden käyttöönotossa niin, että opettaja voi ottaa ne samantien käyttöönsä. Seuraavat koulutukset järjestetään 30.9. keskustakampuksella, 11.10. Meilahden kampuksella ja 25.10. klo 9-10 Kumpulan kampuksella. Ilmoittautumiset koulutuskalenteri Henkassa.

Tiedote Flammassa: https://flamma.helsinki.fi/fi/opetus/opettaja-ota-kayttoosi-opetukseni-seka-kurssisivut

From the beginning of this year the course pages have been automatically generated for all teaching published in Oodi. Teachers find their own course pages on their personal My Teaching page (https://teacher.helsinki.fi ). My Teaching displays your courses and teaching schedule fetched from Oodi in a single page. Respectively, students find their courses on their personal My Studies page (https://student.helsinki.fi ).

Please start using My Teaching and give us feedback!

Notification in Flamma: https://flamma.helsinki.fi/en/opetus/teacher-start-using-my-teaching-and-the-course-pages

Vastaa