Kiitos osallistumisesta seminaariin!

SULOP2013-seminaari järjestettiin 7.-8.3.2013 Metsätalossa. Seminaarissa oli kaikkiaan noin 180 innokasta & aktiivista sulautuvan oppimisen teemoista kiinnostunutta osallistujaa korkeakouluista ympäri Suomen. Lämmin kiitos kaikille osallistumisesta SULOP-seminaariin!

Annathan meille myös palautetta verkkolomakkeella:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/41703/lomake.html (20.3. mennessä).

Seminaariaineistot tullaan linkittämään ohjelmasivulle kunkin esityksen kohdalle (case-esityksissä tiivistelmän yhteyteen).

 

Pieni muutos ohjelmassa

Case-esitys “E3 Troika – vaivatonta vertaisoppimista” siirrettiin B-linjan viimeiseksi esitykseksi eli se on nyt esityskoodiltaan “B3” https://blogs.helsinki.fi/sulop2013/ohjelma/B3/. Case-esityksen aikataulu ei siis muutu, ainoastaan sijainti ohjelmakartan linjoissa ja sen myötä esitystila. Muutos korjataan osallistumistietoihin, eli kaikki E3:een ilmoittautuneet voivat edelleen osallistua ko. esitykseen.

SULOP-seminaarin ilmoittautuminen on päättynyt

SULOP-seminaariin on jälleen tulossa runsaslukuinen joukko, noin 200 osallistujaa ympäri Suomen. Ilmoittautuminen seminaariin päättyi 27.2., jolloin myös verkkolomake sulkeutui. Tilojen puolesta seminaari alkaakin olla ääriään myöten täynnä. Muutamia peruutuksia on kuitenkin jo tullut, joten myöhäisen ilmoittautumisen mahdollisuutta voi tiedustella osoitteesta mari.jussila (ÄT) helsinki.fi.

Ilmoittaudu mukaan SULOP2013 -seminaariin

SULOP2013 seminaarin ilmoittautuminen on alkanut! Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella.

Ohjelmakarttaan on linkitetty case-esitysten ja työpajojen tiivistelmät. Niihin tutustuminen helpottaa rinnakkaisten sessioiden valintaa, jota ilmoittautumislomakkeessa pyydetään. Ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella jaamme eri esityslinjat sopiviin Metsätalon saleihin, joten emme voi taata mahtumista tiettyyn esitykseen, jos teet muutoksia ilmoittautumiseesi 27.2. jälkeen. Osaan työpajoista on myös maksimiosallistujamäärä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun tilaisuus on täynnä, se poistuu ilmoittautumislomakkeesta kokonaan tai näkyy “varasija nro” tiedolla varustettuna.

Ota yhteyttä osoitteeseen mari.jussila@helsinki.fi, jos sinulla on kysyttää ilmoittautumiseen liittyen! Tarkistathan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lähetetyn automaattisen kuittausviestin!