Ilmoittautuminen promootioon on käynnissä!

Ilmoittautuminen promootioon on käynnistynyt 14. helmikuuta. Ilmoita siis itsesi mukaan elämäsi ikimuistoisimpiin valmistujaisjuhliin!

Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan XIII juhlallinen maisteri- ja tohtoripromootio juhlitaan 13.5. sekä 2.-4.6.2011. Promootio on perinteinen akateeminen juhlatilaisuus, jossa tiedekunnasta valmistuneet vihitään akateemiseen arvoonsa.

Promootion hinta tohtori- ja maisteripromovendeille on edullisempi, kun ilmoittaudut viimeistään 20.3. Hinta sisältää kaikki juhlalounaat ja  -illalliset juhlajuomineen, purjehdusretken, tanssiharjoitukset, tanssiaiset sekä promootiomatrikkelin ja promootiojulkaisun. Unohtamattakaan puheita, kulkueita, kuohuviiniä, laakeriseppeleitä ja ikimuistoisia hetkiä!

Ilmoittautuminen päättyy 17. huhtikuuta.

» Ilmoittautumislomakkeelle
» Lisätietoja Ilmoittautuminen-sivulla.

Tervetuloa viettämään yhtä elämäsi ikimuistoisinta juhlaa!

Leave a Reply