Categories
Fukseille

Tervetuloa polviin fuksit!! <3

Hei kaikki politiikan ja viestinnän fuksit 2022 ja tervetuloa polviin ja valtsikaan!

Suuret onnittelut opiskelupaikasta, olet sen ansainnut! Valtio-opin opiskelijat ry eli tuttavallisemmin VOO on yksi politiikan ja viestinnän koulutusohjelman ainejärjestöistä, joka pitää huolta siitä, että opiskelijaelämä täyttää toiveesi. VOO järjestää jäsenilleen paljon erilaista ohjelmaa, kuten juhlia sekä työelämä-, kulttuuri- virkistys- ja urheilutapahtumia. Lisäksi huolehdimme eduistasi opintoihin liittyen. Uutena polvilaisena ja VOOlaisena olet tervetullut kaikkiin VOOn tapahtumiin! Kannattaa ehdottomasti liittyä myös ainejärjestöjen jäseneksi. VOOhon liittyminen on ilmaista ja tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEB2oyvs2FJSI-BqCXQvsaiGgFPnZD1fL3TZ1BGNzp-vhMsQ/viewform. VOO tiedottaa aktiivisesti tapahtumista ja muusta tärkeästä sosiaalisen median kanavissaan. Kannattaa siis tykätä VOOsta Facebookissa ja ottaa Instagramissa seurantaan @valtioopinopiskelijat. VOOn sähköpostilistalle pääset lähettämällä viestin “subscribe voo-l” (ilman lainausmerkkejä) osoitteeseen majordomo@helsinki.fi.

Valtiotieteellinen tiedekunta, politiikan ja viestinnä mielenkiintoiset opinnot ja fuksisyksy ovat pian täällä, mutta vielä on hetki aikaa ennen opintojen alkua. Muista myös nauttia kesästä, äläkä stressaa fuksisyksyn käynnistymistä liikaa! Valtsikalaisen opiskelijaelämän sekä niin kandi- kuin maisteriopintojen alkuun auttavat opiskelijatuutorit. Fuksit on jaettu ryhmiin, joita ohjaa kaksi opiskelijatuutoria. Omilta tuutoreilta voi kysyä neuvoa koko fuksivuoden ajan opintoihin ja opiskelijaelämään liittyviin asioihin aina Sisun käytöstä sitsi-ilmoittautumiseen. Kannattaa hyödyntää tuutorien apu tehokkaasti! Tuutorit ottavat sinuun yhteyttä ennen orientaatioviikon alkua. Lisäksi kannattaa seurata Instagramissa @polvituutorit. Tilillä esitellään tuutorit ja jaetaan tärkeää informaatiota!

Lisäksi kannattaa tehdä kalenteriin tilaa seuraaville tärkeille valtsikan tiedekuntajärjestö Kannunvalajien ja tuutorien järjestämille tapahtumille, jotta et jää paitsi fuksitapahtumista:

27.8. Kannunvalajien järjestämä KannuGames (kaikkien valtsikan fuksien yhteistapahtuma)

Orientaatioviikko 29.–2.9.

29.8. Helsinki Tour klo 13.45 & Polvin fuksiriennot Tervasaaressa klo 18

30.8. Fuksipiknik Kaivopuistossa klo 17

31.8. Urheiluhengailua Kaisaniemessä klo 17

2.9. Ainejärjestöjen esittelybileet Kuppalassa klo 18

3.9. Kannunvalajien Valtava-festivaali

 

7.9. Polvin fuksiaiset

9.9. Kannun fuksisuunnistus

13.9. Polvin fuksisitsit Käärmeenpesässä

23.9. Kannunvalajien fuksisitsit

29.–30.9. Fuksien metsäretki

8.–9.10. Kannunvalajien fuksimökki

11.–12.11. Polvin fuksimökki

Otathan huomioon, että tapahtumiin liittyen voi vielä tulla muutoksia. Siksi kannattaa seurata ainejärjestöjen ja tuutorieden tiedotuskanavia aktiivisesti!

Yliopiston ja tiedekunnan järjestämästä tuutoroinnsta löydät lisätietoa täältä: Orientaatio ja tuutorointi Helsingin yliopistossa 

Tapahtumia on syksyllä paljon, joten ei kannata stressata, jos johonkin tapahtumaan ei pääse. Muistathan, että on myös ensisijaisen tärkeää pitää huolta omasta jaksamisestaan!

Nähdään syksyllä! <3