YHMUn pihapelit ja pre-pre-pre-vappu 27.4.

Vappu tulee, oletko valmis?

YHMU-ainejärjestöt järjestävät opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteisen pihapelihetken torstaina 27.4. klo 18.00 Kuppalan pihalla. Kyseessä on mitä loistavin tilaisuus päästä tutustumaan paremmin sekä oman pääaineesi että muiden YHMU-aineiden henkilökuntaan mölkyn ja petankin parissa. Pelien jälkeen aloitamme vapun kisakunnon hiomisen Kuppalassa YHMU-ainejärjestöjen pre-pre-pre-vapun merkeissä. Unohda siis hetkeksi tuskailu opintojesi kanssa ja tule nauttimaan yhmulaisten kanssa kevytmielisestä juhlinnasta!

MITÄ: YHMUn pihapelit ja pre-pre-pre-vappu

MISSÄ: Pihapelit Kuppalan pihalla (Unioninkatu 37) ja juhlat Kuppalassa

MILLOIN: Torstaina 27.4. klo 18.00, juhlat klo 19.00 eteenpäin

PUKUKOODI: Haalarit

Valitettavasti Kuppala on esteellinen tila. Kuppalassa sovelletaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita (https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit).

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1292506174175064/.

Lisätietoja: ville.viitala@helsinki.fi / Polho ry

Society and Change students are playing outdoor games such as Mölkky and petanque with our teachers and professors outside of Kuppala on Thursday 27 April. After the outdoor activities we will move to Kuppala for the pre-pre-pre-vappu party around 7 PM. This is _the_ event to start your vappu celebrations. The party is organized by Society & Change student organizations Taso, Polho, Keho and Mana.

WHAT: Outdoor games with Society & Change and pre-pre-pre-vappu

WHERE: Outdoor games outside of Kuppala (Unioninkatu 37), party at Kuppala

WHEN: 27th of April at 6 PM, around 7 PM we will move to Kuppala

DRESSCODE: Overalls

Unfortunately Kuppala is not wheelchair accessible.

Safe space guidelines are applied in Kuppala (https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit).

Link to the Facebook event: https://www.facebook.com/events/1292506174175064/.

For more information, contact ville.viitala@helsinki.fi / Polho ry