Urheilu

“Kaikki syyt, jotka estävät urheilun, ovat tekosyitä.” -UKK

Polholla ja Yhmulla on paljon erilaista urheilutoimintaa, joihin jokainen on tervetullut mukaan! Järjestämme erilaisia urheilutapahtumia, kuten pesäpallopelejä tai lajikokeiluja. Ole rohkeasti yhteydessä urheiluvastaavaan, mikäli haluat vinkata meille lajiehdotuksia!

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden vuonna 2003 perustama Real Torspo on valtiotieteellisen tiedekunnan perinteikkäin ja menestynein jalkapalloseura. Täysi-ikäisyyteen vuonna 2021 yltävä joukkue on pitkän taipaleensa aikana muotoutunut lämminhenkiseksi fudiskulttuurin ylläpitäjäksi, tinkimättä toki kilpailullisuudesta. Torspon toimintaan mahtuvat mukaan kaikki halukkaat, ja mukaan tulemiseen pyritään pitämään matala kynnys.

Joukkueen otteluaikataulut ja treenit vaihtelevat, mutta pääasiassa joukkue keskittyy syksyisin ja keväisin järjestettäviin Unisportin yliopistojen palloilusarjaan. Tämän lisäksi joukkue järjestää ystävyysotteluita ja vapaamuotoisia harjoituksia aina kun aikaa löytyy.

Torspon arkiston löydät otsikon linkistä.

Urheiluvuoro

Sählyä, korista, sulkapalloa… Urheilua hyvällä porukalla ja matalalla kynnyksellä joka perjantai klo 16.00–17.00 Kumpulan unisportilla. Vuorolle osallistuminen on maksutonta ja taitotasosta riippumatta jokainen yhmu on tervetullut mukaan.

Lisätietoa yhmu-lista -sähköpostilistalla ja Yhmu-urheilu Facebook-ryhmässä. Facebook-ryhmässä voit myös kätevästi tiedustella muita yhmuja liikkumaan kanssasi.

Leave a Reply