Urheilu

“Kaikki syyt, jotka estävät urheilun, ovat tekosyitä.” -UKK

Polholla ja Yhiksellä on paljon erilaista urheilutoimintaa, joihin jokainen on tervetullut mukaan!

Voit myös liittyä facebookissa urheiluryhmään, jonka kautta voit esimerkiksi keskustella eri treenien ajankohdista tai kätevästi tiedustella muita yhisläisiä liikkumaan kanssasi.

 

Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Real Torspo on saavuttanut lyhyessä ajassa legendaarisen maineen yliopiston palloilupiireissä. Tunnusmerkkeinämme ovat armoton taistelu, hyvä huumori ja loputon rakkaus jalkapalloon.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden. Sään salliessa pelataan ulkokentällä ja talvella futsalia Kumpulan urheilukeskuksessa. Treeneistä tiedotetaan yhis-opisk-sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Urheiluvuoro

Sählyä, korista, sulkapalloa… Urheilua hyvällä porukalla joka lauantai klo 16.00 Kumpulan unisportilla. Vuorolle osallistuminen on maksutonta ja kenelle tahansa kiinnostuneelle suunnattua. Lisätietoa yhis-opisk-sähköpostilistalla ja Facebookissa. Vuoden aikana pyritään myös osallistumaan yliopiston turnauksiin sekä järjestämään ystävyysotteluita muita tiedekunnan ainejärjestöjä vastaan.

 

 

Leave a Reply