Urheilu

“Kaikki syyt, jotka estävät urheilun, ovat tekosyitä.” -UKK

Polholla ja Yhmulla on paljon erilaista urheilutoimintaa, joihin jokainen on tervetullut mukaan!

Voit myös liittyä Facebookissa Yhmun urheiluryhmään, jonka kautta voit esimerkiksi keskustella eri treenien ajankohdista tai kätevästi tiedustella muita yhmuja liikkumaan kanssasi.

Torspo

Yhteiskuntahistorian opiskelijoiden toimesta vuonna 2003 perustettu jalkapalloseura Real Torspo on saavuttanut lyhyessä ajassa legendaarisen maineen yliopiston palloilupiireissä. Tunnusmerkkeinämme ovat armoton taistelu, hyvä huumori ja loputon rakkaus jalkapalloon.

Joukkue harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden ja Torspo osallistuu yliopiston futissarjoihin. Sään salliessa pelataan ulkokentällä, usein Kaisaniemessä, ja talvella futsalia Kumpulan urheilukeskuksessa. Treeneistä tiedotetaan yhmu-lista -sähköpostilistalla ja Facebook-ryhmässä.

Torspon arkiston löydät otsikon linkistä.

Joukkueen entisen kapteenin ja nykyisen elävän legendan Mikko Autin tervehdys:

“Kannustan kaikkia katsastamaan Torspon toiminnan, helpoiten se käy
osallistumalla treeneihin joita pyritään järjestämään kerran viikossa
(yleensä perjantaisin). Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita
mukaan toimintaan! Treeneissä kaikki saavat peliaikaa; aina ja poikkeuksetta. Myös peleissä pyritään takaamaan kaikille riittävästi vastuuta kentällä. Ehkä joidenkin huipputärkeiden pelien ratkaisuhetkien kriittisimmissä tilanteissa kentällä kirmaavat taitotasoltaan hieman edistyneemmät yksilöt (poikkeustilanne). Tule rohkeasti mukaan, Torspo voi muuttaa elämäsi!”

Urheiluvuoro

Sählyä, korista, sulkapalloa… Urheilua hyvällä porukalla joka perjantai klo 16.00-17.00 Kumpulan unisportilla. Vuorolle osallistuminen on maksutonta ja kenelle tahansa kiinnostuneelle suunnattua. Lisätietoa yhmu-lista -sähköpostilistalla ja Facebookissa. Vuoden aikana pyritään myös osallistumaan yliopiston turnauksiin sekä järjestämään ystävyysotteluita muita tiedekunnan ainejärjestöjä vastaan.

Pyöräilykerho

Vuosina 2011-2013 Polhossa on ylläpidetty pyöräilykerhoa. Pyöräilykerhon yhteishenkilöinä toimivat aikanaan Teemu Perhiö ja Miran Hamidulla, jotka johtivat ainakin kahdeksan reissua, niin maisemamatkailun kuin kuntopyöräilynkin muodossa.

Leave a Reply