KORONAPASSIN KÄYTTÖ POLHON VUOSIJUHLILLA


Suomessa on siirrytty käyttämään koronapassia 16.10.2021 alkaen.

Noudatamme tapahtumassa ajankohtaisia viranomaisten antamia ohjeita, mikä tarkoittaa sitä, että ravintola-tilana Botta on vastuussa Polhon vuosijuhlien koronapassin käytöstä. Tämä järjestely poikkeaa aikaisemmin ilmoittamastamme siinä, että Polho ry ei vastaa koronapassin ehdoista ja sen käytöstä. Ravintoloiden noudattamat rajoitukset ja lisää tietoa passista näette osoitteesta stm.fi/koronapassi, kanta.fi/koronatodistus tai thl.fi.

Koronapassin lukusovellus hyväksyy tällä hetkellä passin ainoastaan, jos se on:

todistus täydestä rokotussarjasta (todistuksessa lukee 1/1, 2/2 tai 3/3)
todistus sairastetusta taudista (alle 6 kuukauden ajalta)
todistus koronatestistä (alle 72 tuntia ennen juhlaan saapumista)

Nämä kaikki ovat edelleen saatavilla Omakannasta, ja ne ovat EU:n virallisia koronatodistuksia, nimeltään “EU Digital COVID Certificate”. Myös muissa EU-maissa sekä monissa EU:n ulkopuolisissa valtioissa saatu todistus hyväksytään, mistä voit lukea lisää Euroopan unionin virallisilta verkkosivuilta.

Tarkistathan siis ennen juhlaan saapumista, että pystyt käyttämään jotakin yllä mainitusta kolmesta vaihtoehdosta koronapassina. Ravintolatilana Botta ei voi ottaa sellaisia juhlavieraita vastaan, jotka eivät ole oikeutettuja koronapassiin. Olethan Polhoon mitä pikimmiten yhteydessä, jos et kuulu yllämainittujen koronapassin ehtojen piiriin.

Vuosijuhlien tervehdysaikataulu

*In English below*

Arvoisa juhlaväki,
Vuosijuhliemme tervehdysten aikataulu on nyt julkaistu, ja sen voi tarkistaa alta. Tervehdykset kestävät noin 3-4 min./järjestö
Dear guests, The greeting schedule for our anniversary party has been announced and can be found from below The greetings will take 3-4 min. / per association
Kello 17:00 alkaen / from 17:00 onwards:
1. Konstruktio ry
2. Kosmos Buran
3. Kronos ry
4. Moodi ry
Kello 17:15 alkaen / from 17:15 onwards:
5. Historian Opiskelijain Liitto (HOL)
6. Iltakoulu ry
7. Kansainvälisen politiikan yhdistys
8. Keho ry
Kello 17:30 alkaen / from 17:30 onwards:
9. Media ry ja Valta ry
10. Kannunvalajat ry
11. Yhistys ry
12. Poleemi
Kello 17:45 alkaen / from 17:45 onwards:
13. Real Torspo
14. VOO
15. Vuosijuhlatoimikunta / tervehdys vuoden 2020 hallitukselta
16. Kumous
17. Taso ry

Kuukausikatsaus 9/2021

Hallitus edustamassa Yhmun fuksisuunnistuksessa 9.9.

Polhon kuukausikatsaus 9/2021

Polhon syyskuu on ollut varsin vauhdikas ja tapahtumien täyttämä, mikä on ollut hyvin positiivinen käänne tähän asti koronan hallitsemalle hallitusvuodelle. Syksyn kohokohta eli 55+1 -vuosijuhlat lähenevät entisestään, ja vujutoimikunta on ollut aktiivisesti töissä juhlien onnistumisen eteen. Parantuneen rokotustilanteen ja yhteiskunnan aukeamisen myötä vujujen järjestyminen on näkynyt niin riemuna kuin asianomaisten järjestämisstressin kasvuna. Samalla myös aivan lokakuun alussa järjestettyjen Politiikan opiskelijoiden päivien ja muiden kiihtyvältä tuntuvaa vauhtia lähestyvien tapahtumien valmisteleminen ovat tuoneet omaa maustettaan syyskuulle.

Polhon syksy alkoi 2.9. Yhmu-yhteistyössä järjestetyllä Fuksit <3 Wanhat -tapahtumalla, jossa hallitus pääsi yhdessä muiden järjestöjen kanssa esittäytymään ensimmäistä kertaa uusille fukseille ja vanhemmat yhmut pääsivät pitkästä aikaa näkemään opiskelukavereitaan. Syyskuun hallituskokous päästiin myös järjestämään ensimmäistä kertaa tänä vuonna pääkallonpaikalla Uudella ylioppilastalolla 7.9., ja samalla päivämäärällä pidettiin myös Kannunvalajien yleisvaltsikalaiset Kannunkaatajaiset. Nykyään jo perinteeksi muodostuneesti Yhmun ja Kannunvalajien fuksisuunnistukset järjestettiin peräkkäisinä päivinä 9. ja 10.9. Meininki niin Polhon kuin yhiksen rasteilla oli tyypillisen railakas, ja fukseilta nähtiin mitä mainioimpia heittäytymisiä niin teema-asusteiden, sisääntuloperformanssien kuin tehtävien suorittamisen saroilla. Viestinnän kannalta kaikkein työläin rupeama eli IG-storyinä järjestetty Polhon fuksiviikko sijoittui fuksiaisten jälkeiselle viikolle 13.-17.9., jolloin esiteltiin Polhoa tapahtumineen, Poleemia, vuosijuhlia, jäseneksi liittymistä ja haalarimerkkiarvontaa.

14.9. oli pääasiassa fukseille suunnatun sisällön jälkeen jälleen vanhojen vuoro, kun poliittisen historian opiskelijat kokoontuivat Thirsty Scholariin Polhoa ja Kaljaa -tapahtuman merkeissä näkemään uusia opintosuunnan valinneita niin toiselta kuin kolmannelta vuosikurssilta, ja mahtui seuraan myös paljon vanhempiakin polholaisia! Kuukauden viimeinen tapahtuma oli 27.9. idyllisen ruskaisessa Seurasaaressa järjestetty virkistäytymisretki Riistaa & Kaljaa. Saaliiksi saatiin tällä kertaa kaikkea vihiksistä vaahtokarkkeihin, jotka valmistettiin kivenheiton päässä itsensä UKK:n kuntoiluportaista, joiden kunto käytiin tarkastamassa retken lopuksi.

Kokonaisuudessaan syyskuuta on leimannut livetapahtumien paluu ja ystävien jälleennäkeminen, ja hallituksenkin yhteishenki tuntuu nousseen uudelle tasolle. Oman tekemisen konkretisoituminen ja jälleennäkemisen riemu saavat jatkamaan samalla antaumuksella ja innolla vielä pidemmälle syksyyn, sillä nyt on oikea aika elää oikeaa opiskelijaelämää!

Otso Poikelin

Sihteeri & 2. Viestintävastaava

Tiedettä & Kaljaa: Valko-Venäjän tilanne 14.10.


On syksyn ensimmäisen Tiedettä ja Kaljaa -keskustelutapahtuman aika! Tässä legendaarisessa tapahtumassa on mahdollisuus tutustua matalalla kynnyksellä alamme asiantuntijoihin ja heidän tekemiinsä tutkimuksiin rennossa keskusteluympäristössä. Syksyn ensimmäisessä Tiedettä ja Kaljaa-tapahtumassa aiheena on Valko-Venäjän tilanne, jota kanssamme pohtimaan poliittisen historian tohtorikoulutettava Kristiina Silvan! Luvassa polhissapöhinän lisäksi myös paluu pyhimmistä pyhimpään KUPPALAAN! Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen järjestettävä T&K pidetään 14.10. klo. 18.30-20:00. Polho ry toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi, joten kaljat kylmään, mieli Minskiin ja käynti kohti Kuppalaa!

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella tapahtuman yhteyshenkilöltä Emilia Henttuselta sähköpostitse emilia.henttunen@helsinki.fi. Noudatamme tapahtumassa Polho ry:n yhdenvertaisuuden periaatteita. Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä voit olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Oskari Maliseen sähköpostitse oskari.a.malinen@helsinki.fi tai Polho ry:n ongelmatilannelomakkeen kautta osoitteesta https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

MITÄ? Tiedettä & Kaljaa!
MISSÄ? KUPPALASSA
MILLOIN? 14.10.2021 klo. 18.30-20:00
MIKSI? Koska Valko-Venäjää ja kaljaa!

Ilmoittautuminen vuosijuhlille on alkanut

**In English below**

Ilmoittautuminen Polho ry:n 55+1 -vuosijuhlille on alkanut. Yhmu, valtsikalainen, alumni, tervetuloa juhlimaan 55+1 -vuotiasta Polhoa 23.10.2021 Bottalle.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.10.2021 klo 20 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova.

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/113518/lomake.html


The enrollment to our anniversary party has begun! Please join us to celebrate the 55+1-year-old Polho on October 23, 2021. Registration is binding.

Registration closes on October 5, 2021 at 8pm or until the event is sold out.

Ilmoittautuminen Polhon vuosijuhlille

 

*In English below

Hyvä juhlakansa! 

Kutsuvierasilmoittautuminen alkaa tänään kello 14 ja päättyy 30.9. kello 20. Kutsut on lähetetty sähköpostitse yhteistyökumppaneille sekä muille kutsuvieraille.

Yleinen ilmoittautuminen alkaa tiistaina 28.9.2021 kello 14 ja päättyy 5.10.2021 tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Paikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten suosittelemme merkkaamaan ajankohdan muistutukseksi kalenteriin. Liput saattavat kadota nopeasti.  Huomioithan myös, että ilmoittautumislomakkeessa kysytään paikkatoivetta. Kenen vieressä haluaisit istua?

Lippujen hinnat:
Opiskelijat: 85 euroa
Henkilökunta/alumnit: 95 euroa
Kannatuslippu: 100 euroa

Erilliset liput jatkoille?

Olemme saaneet kyselyitä koskien erillisten lippujen myyntiä vuosijuhlien jatkoille. Asiasta tullaan tiedottamaan lähempänä juhlaa. 

Kun ilmoittaudut vuosijuhlille, huomaathan, että vahvistusviesti ilmoittautumisesta toimitetaan vasta myöhempänä ajankohtana.

Mukavaa alkavaa viikonloppua jokaiselle polholaiselle ja polhonmieliselle!

Dear guests!

The invitee enrollment for our anniversary celebration will begin at 2 pm today and ends at 8 pm on September 30th. Invitations have been emailed to partners and other invitees.

The general enrollment starts at 2 pm on Tuesday September 28th 2021 and ends on October 5th 2021 or when the event is sold out. There is a limited number of places available, so we recommend setting a reminder for the time as the tickets might go quickly. Please note that you can request a specific seat with the form. Who would you like to sit next to?

Ticket prices:
Students: 85 euros
Faculty and alumni: 95 euros
Endorsement ticket: 100 euros

Are there separate tickets for the after party?

We have received inquiries regarding the sale of separate tickets for the after party. We’ll be announcing more information on this soon.

When registering for the anniversary celebration, please note that the confirmation email will be sent at a later time and not immediately after.

Kansikuvan on ottanut Mikko Virta

Koronapassi Polhon vuosijuhlilla

* In English below

Olemme yhdistyksen hallituksen kanssa päättäneet, että Polho Ry:n 55+1 vuosijuhlassa tullaan käyttämään koronapassia. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaiselta tapahtumaan osallistuvalta edellytetään todistusta joko täydestä rokotussarjasta, sairastetusta taudista tai yksityisellä otetusta koronatestistä. Ilmoittautuessasi ja lipun ostaessasi sitoudut käyttämään koronapassia. 

Todistukset ovat löydettävissä OmaKannasta. Kirjaudut palveluun verkkopankkitunnuksilla osoitteessa kanta.fi. Todistukset löytyvät Omakannan etusivulta kohdasta ”EU:n koronatodistus” ja sen alta linkistä ”siirry Koronatodistus-osioon”. Koronatodistus-osiosta löytyvät pdf-linkit EU:n virallisiin koronatodistuksiin. Voit ottaa todistuksesta kuvankaappauksen ja näyttää sitä juhlaan saapuessasi mobiililaitteelta tai tulostaa siitä paperisen version. Todistuksessa näkyy nimi ja syntymäaika sekä koronavirukselle olennaiset tiedot, kuten rokotuksen tai testituloksen ajankohta, eikä muita terveystietoja. 

Vaadimme yksityisellä otettua koronatestiä siitä syystä, että emme halua kuormittaa julkista terveydenhuoltoa vuosijuhlan takia. Yksityisellä otettu todistus tulee todennäköisesti erikseen sähköpostiin, eikä löydy Omakannasta. Asiaa voi selvittää kyseiseltä yksityiseltä laitokselta, jossa testi otetaan. Testi tulee olla otettuna 48 tuntia ennen juhlaa. Olettehan meihin yhteydessä, mikäli yksityinen laitos ei pysty toimittamaan todistusta testistä tässä ajassa. Tuloksen aikataulua kannattaa selvittää yksityiseltä laitokselta jo ennen testiin hakeutumista. 

Täysi rokotesarja tarkoittaa kahta rokotetta, jotka on saatu vähintään kaksi viikkoa ennen juhlaa. Omakannan todistuksessa tulee siis näkyä, että 2/2 rokoteannosta on saatu. 

Sairastustodistus on pätevä, mikäli covid19-taudista parantumisesta on korkeintaan 6 kuukautta aikaa. Omakannalla on ollut vaikeuksia toimittaa kaikkien parantuneiden tietoihin sairastustodistusta, joten jos todistusta ei löydy, vaikka olet sairastanut taudin, sellainen on mahdollista saada terveydenhuollon ammattilaisen kirjoittamana. Voit myös käyttää sen tukena testitulostodistusta, joka näyttää positiivisen tuloksen siltä ajalta kun sairastit koronan. Tämä löytyy Omakannasta testitulostodistus-kohdasta. 

Haluamme järjestää vastuullisen juhlan, jonka vuoksi käytämme koronapassia. Nykyisellä rokotustahdilla kaikkien juhlaan osallistuvien on ollut mahdollista saada täysi rokotussarja ennen juhlaa. Tälläkin hetkellä Kaisa-kirjastolla on pop up-rokotuspiste, jota kannattaa hyödyntää. Rokotus on kaikille ilmainen, ja seisomme Helsingin Yliopiston tavoin sen takana, että jokaisen tulisi rokottautua covid19-virusta vastaan. Jos et esim. terveydellisistä syistä ole pystynyt rokottautumaan, voit olla meihin yhteydessä. Olemme avoimia käymään asiasta keskustelua ja etsimään reiluja ratkaisuja. Yksityinen testitodistus on mahdollisuus heille, jotka eivät omasta tahdostaan ole rokottautuneet.

We have decided with the board of the association that a covid-19 certificate will be used at Polho Ry’s 55 + 1 anniversary celebration. This means that each participant in the event is required to have a certificate of either a full series of vaccinations, proof of having had the disease in the last six months or a corona test taken privately. When you register and buy a ticket, you agree to presenting one of the above.

Certificates can be found in OmaKanta. You log in to the service with online banking IDs at kanta.fi. The certificates can be found on the front page of Omakanta under “EU corona certificate” and below it in the link “go to the Corona certificate section”. The corona certificate section contains pdf links to official EU corona certificates. You can take a screenshot of the certificate and display it on your mobile device when you arrive at the party, or print a paper version of it. The certificate shows the name and date of birth, as well as information relevant to the coronavirus, such as the date of vaccination or test result, and not other health information.

We demand a private corona test for the reason that we don’t want to burden public healthcare because of the anniversary party. A certificate taken by a private person is likely to be sent separately by e-mail. You can find more information about the certificate through the private healthcare provider. The test should be taken 48 hours before the party. Please contact us if a private institution is unable to provide a certificate of test within this time. 

A complete vaccine series means two vaccines received at least two weeks before the party. The certificate should therefore show that 2/2 of the vaccine dose has been received.

A medical certificate is valid if there is a maximum of 6 months for recovery from covid19 disease. Omakanta has had some issues providing these certificates, but if theres a problem you can get the certificate through a healthcare professional.. You can also use a positive test result confirmation from the time you had covid. This can be found in Omakanta.

We want to celebrate your anniversary responsibly and that’s why we require a covid19-certificate. At the current rate of vaccination, it has been possible for all participants in the celebration to receive a full series of vaccinations before the celebration. If you have not been able to get the vaccination due to a health reason, you can contact us. We are open to discussing this and finding fair solutions. A private test certificate is an option for those who have not voluntarily been vaccinated.

 

Vujumarsalkkahaku Polhon 55+1 -vuosijuhlille

***This post is about the role of vujumarsalkka in our anniversary party and will require extensive skills in the Finnish language.***
Hoi, sinä innokas ja perinteistä itsevarma polholainen tai muuten kokenut ja sanavalmis laulunjohtaja, haemme vuosijuhlillemme vujumarsalkkaa.
Vujumarsalkan tehtävänä on huolehtia muun muassa juhlan sulavasta etenemisestä aikataulussa, johtaa laulua ja juontaa tervehdykset sekä pöytäjuhla.
Kokiessasi itsesi sopivaksi henkilöksi tähän vastuutehtävään, täytä alta löytyvä lomake ja toivottavasti olemme sinuun yhteydessä pian! Haku päättyy 30.9.2021.
Kuva: Mikko Virta

Polhon syysretki

*In English below*

Syksy on tullut ja on aika mennä nauttimaan siitä hyvässä seurassa Seurasaareen! Polho ry toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat yhmut nauttimaan raikkaasta syyssäästä, hyvästä seurasta ja kulinaristisista herkuista Seurasaaressa maanantaina 27.9. klo 16.00 eteenpäin! Tapahtumassa on luvassa hengailua, grillailua sekä Kekkosmonumenttien ihastelua <3

Polho ry tarjoaa käsidesit sekä rajallisen määrän vegaanisia herkkuja vihiksistä kasvisnakkeihin lisukkeineen (sis. gluteenia)! Saat tuoda tapahtumaan myös omia eväitäsi!

Tapaamme Seurasaaren sillan edessä noin klo 16, josta suuntaamme juhlakentän yhteiselle grillipaikalle. Jos et pääse vielä tällöin paikalle, voit tulla perässä myöhemmin. Tapahtumaan kuuluu myös käynti Polholle tärkeän monumentin luona. Vierailemme luontoportailla, jossa presidentti hyppi päivittäisillä kävelylenkeillään. Seurasaari on esteetön, mutta luontoreitit saattavat olla vaativia. Lisätietoa esteellisyydestä saat Oskari Maliselta (oskari.a.malinen@helsinki.fi).

Ethän tule paikalle kipeänä tai flunssaisena!

Tapahtumassa noudatamme myös Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita.

https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR0Yc8DhhKwd__CruXbw31rLDyC9rpoUoWJIuTS_CmvVMCVuSoEEUQh_6Qo

Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä, ilmoita tapahtuman turvahenkilölle. Voit myös olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Oskari Maliseen ongelmatilannelomakkeella tai laittamalla sähköpostia oskari.a.malinen@helsinki.fi

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

MITÄ? Polho ryn syysretki Seurasaareen!

MISSÄ? Seurasaari

MILLOIN? Maanantaina 27.9. klo 16

KENELLE? Kaikille yhmulaisille ja luonnon ääressä viihtyville

MIKSI? Koska syksy on tullut ja on aika nauttia siitä täysin voimin <3

2 / 2

Autumn is here and it’s time to enjoy it with good company in Seurasaari! Polho ry welcomes all new and old Yhmu-students to chill and grill at Seurasaari on the 27th of September at 4pm! We offer you some vegan treats but you’re free to bring your own food too.

We’ll meet in front of the Seurasaari bridge at 4pm from where we’re heading to the barbeque shed. If you’re late, you can join us later!

Please do not attend the event if you feel sick.

We follow the Safer Space Guidelines by Kannunvalajat in the event. Get to know them here:

https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR1zkKqUP2e-FyJcuqGbnZ-fkU0R7rUB4k5v26ImMDJIIaSG-7m-pHjPr28

If you see or experience unpleasant behaviour please inform the safety persons at the event. You can also report this to the Equality Representatives of Polho by filling out our Problem Situation form

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

WHAT? A trip to Seurasaari with Polho ry

WHERE?  Seurasaari

WHEN? On monday the 27th of September at 4pm

FOR WHO? For every yhmu-student, old and new <3

WHY? Because autumn is officially here!

Polhon 55+1 vuosijuhlat

Poliittisen historian opiskelijat Polho ry:llä on ilo kutsua Teidät tervetulleeksi juhlistamaan 55+1-vuotiasta ainejärjestöämme

POLHON VUOSIJUHLIIN

Lauantaina 23.10.2021.

Juhlallisuudet alkavat klo 17 Ostrobotnialla alkumaljan ja tervehdysten merkeissä. Pöytäjuhlaan siirrytään klo 18 ja illallisen jälkeen juhlat jatkuvat jatkojen parissa. Järjestämme myös sunnuntaiaamuna sillisaamiaisen kattosauna Sivistyksellä.

Vuosijuhlassa pääsemme perinteisen kaavan mukaan laulamaan ja kuulemaan puheita. Juhlapuhujanamme toimii poliittisen historian alumni ja Sitran demokratia ja osallisuus -teeman johtaja Veera Heinonen. Illallisen jälkeen pääsemme tanssimaan vanhojen tanssien merkeissä ja kuulemaan bändin soittamaa musiikkia.

Pukukoodina tilaisuudessa toimii juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Ilmoittautumisesta tiedotetaan tässä tapahtumassa ja Polhon nettisivuilla, sekä sähköpostilistalla myöhemmin. Ilmoittautuminen juhliin tapahtuu e-lomakkeella. E-lomake julkaistaan ilmoittautumisen alkaessa tässä tapahtumassa, Polho ry:n nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla. Lippu sisältää sisäänpääsyn myös jatkoille ja sillikselle. Mikäli tarvitsette esteettömyyteen liittyviä järjestelyjä, ilmoittakaa siitä e-lomakkeessa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koronatilanteen vuoksi otamme tilaisuuden terveysturvallisuuden vakavasti. Huomioithan siis, että ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut esittämään koronapassin eli todistuksen saaduista rokotteista, viimeisen kuuden kuukauden sisällä sairastetusta taudista tai vaihtoehtoisesti alle 48 tuntia vanhan negatiivisen koronatestituloksen. Erityisjärjestelyt toteutetaan vieraiden turvallisuuden takaamiseksi. Tulemme ilmoittamaan tarkemmista ohjeista koronapassiin liittyen myöhemmin.

 

Tervetuloa juhlimaan 55+1-vuotiasta Polhoa!

Terveisin,

Polho ry:n hallitus 2021

Polhon vuosijuhlatoimikunta

 

Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisemman tilan periaatteet: https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcS…/edit…

 

– – –

 

Dear guest

The Political history students’ organization Polho would like to warmly welcome you to join us in commemoration of our 55+1-year-old association at

POLHO’S 55th ANNIVERSARY PARTY

on 23th of October, 2021.

The anniversary celebrations will begin with a cocktail hour at Ostrobotnia at 5pm. At 6pm the celebrations will continue with a three course anniversary dinner. Celebrations will continue at Ostrobotnia with the after party. Guests are also invited to attend the Sillis breakfast the next morning at the rooftop sauna Sivistys.

The evening´s main speaker will be our honorary guest, the director of democracy and participation of the Finnish innovations fund Sitra, and an alumni of political history, Veera Heinonen. After dinner we enjoy live music and some ballroom dances.

Dresscode: formal with academic decorations.

Enrollment for the anniversary party begins via e-form at a later date. More information about the enrollment will be shared soon. The e-form will be published via the party’s Facebook event, and on Polho’s website. A non-alcoholic ticket will be available. All tickets include entrance to the after party and entrance to the Sillis breakfast. In case you require special arrangements concerning accessibility, please inform us in the e-form section “Special requirements”.

Due to the coronavirus situation we are taking some extra measures to ensure a safe evening for everyone. Please note, that when enrolling via the e-form, you commit to present a covid-19 certificate. Alternatively you can present a certificate of a negative covid test from the last 48 hours or a certificate of having had covid-19 in the last six months. These special measures are put in place for the safety of our guests. We will give an update regarding the required covid-19 certificate at a later date.

 

We hope you will join us to celebrate 55+1 years of Polho!

Best regards,

Polho ry board of 2021

Polho anniversary committee