KORONAPASSIN KÄYTTÖ POLHON VUOSIJUHLILLA


Suomessa on siirrytty käyttämään koronapassia 16.10.2021 alkaen.

Noudatamme tapahtumassa ajankohtaisia viranomaisten antamia ohjeita, mikä tarkoittaa sitä, että ravintola-tilana Botta on vastuussa Polhon vuosijuhlien koronapassin käytöstä. Tämä järjestely poikkeaa aikaisemmin ilmoittamastamme siinä, että Polho ry ei vastaa koronapassin ehdoista ja sen käytöstä. Ravintoloiden noudattamat rajoitukset ja lisää tietoa passista näette osoitteesta stm.fi/koronapassi, kanta.fi/koronatodistus tai thl.fi.

Koronapassin lukusovellus hyväksyy tällä hetkellä passin ainoastaan, jos se on:

todistus täydestä rokotussarjasta (todistuksessa lukee 1/1, 2/2 tai 3/3)
todistus sairastetusta taudista (alle 6 kuukauden ajalta)
todistus koronatestistä (alle 72 tuntia ennen juhlaan saapumista)

Nämä kaikki ovat edelleen saatavilla Omakannasta, ja ne ovat EU:n virallisia koronatodistuksia, nimeltään “EU Digital COVID Certificate”. Myös muissa EU-maissa sekä monissa EU:n ulkopuolisissa valtioissa saatu todistus hyväksytään, mistä voit lukea lisää Euroopan unionin virallisilta verkkosivuilta.

Tarkistathan siis ennen juhlaan saapumista, että pystyt käyttämään jotakin yllä mainitusta kolmesta vaihtoehdosta koronapassina. Ravintolatilana Botta ei voi ottaa sellaisia juhlavieraita vastaan, jotka eivät ole oikeutettuja koronapassiin. Olethan Polhoon mitä pikimmiten yhteydessä, jos et kuulu yllämainittujen koronapassin ehtojen piiriin.