Kuukausikatsaus 3/2021

Polho ry – Kuukausikatsaus 3/2021

Maaliskuussa Polho oli aktiivinen useamman tapahtuman järjestämisessä! Etäaika rajoittaa edelleen mahdollisuuksiamme, mutta olemme siitä huolimatta onnistuneet rakentamaan yhteisöllisyyttä ja kannustamaan jäsenistöämme mukaan monenlaisiin aktiviteetteihin.

 

Pääsimme liikkumaan VOO:ta vastaan kamppaillen Minuuttiskaban merkeissä, järjestimme Tiedettä & Kaljaa-tapahtuman teemalla EU:n globaali rooli, Tason kanssa pääsimme luomaan YKA:n työhakemuspajaa sekä olimme mukana järjestämässä HOL:in kevätseminaaria. Kaikki tapahtumat keräsivät paljon osallistujia ja etenkin Minuuttiskaba VOO:ta vastaan nostatti yhteisöllisyyttä pandemian aikana. Vaikka jäimme kisassa minuuttien määrässä häviölle, oli joukoissamme valtavan reippaita henkilökohtaisten minuuttien kerääjiä, minuuttimestareita! Polho keräsi lopulta 31 osallistujan voimin 33589 minuuttia, ja koko kisan minuuttimestarin tittelin vei hallituksen Hanna-Liisa 4106 minuutin kärkituloksellaan. Suuret onnittelut VOO:lle voitosta, Polhon budjettihallitus palkitsee teidät budjettiskumpilla kun pääsemme taas sitsaamaan!

 

Maaliskuussa kokousti myös vuosijuhlatoimikunta ja juhlia suunnitellaan pandemiansekaisin tuntein odotellen mutta varmasti. Järjestelyt ovat hyvällä mallilla viime vuoden jäljiltä ja varmuutta juhlan toteutumisesta pandemiasta riippuen seurataan hallituksen toimesta. Hallitus on myös virkistäytynyt tutusti zoomissa, skribbliota ja kahoottia pelaillen. Ehkä pääsemme vielä tapaamaan kasvotusten ensimmäistä kertaa…

 

Toivon teille hyvinvointia ja jaksamista, nauttikaa lämpenevistä päivistä ja aurinkoisista illoista!

 

Nelli Nokelainen

Polho ry:n ISHA-, kansainvälisyys- ja vuosijuhlavastaava

Speksin Nostalgiaa 26.4.

 

*This event is unfortunately held only in Finnish*

 

Ikävöitkö valtsikan speksin taikaa? Oletko kuullut valtsikan speksistä ja haluaisit tietää siitä enemmän ja tulevaisuudessa päästä osallistumaan siihen? Nyt on tilaisuus päästä muistelemaan koronan takia peruttua perinteisesti opiskelijoiden toteuttamaa musiikkinäytelmää ja kuulemaan speksissä olleiden kokemuksia. Tervetuloa Polhon, Kumouksen ja Tason järjestämään etätapahtumaan herättämään menneiden speksien muistot eloon ja kuulemaan muiden kokemuksista ja erilaisista mahdollisuuksista olla osallisena speksissä.

Tapahtumassa speksissä eri tavalla osallisena olleet kertovat kokemuksistaan ja vinkeistään siitä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan olit sitten vanha speksiläinen tai utelias sen meiningistä!

Tapahtuma on avoin kaikille valtsikalaisille<3
Tapahtuma kestää noin 1,5 tuntia ja linkki etätapahtuman Zoomiin tulee lähempänä tapahtumaa !

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tapahtuman järjestäjiin Michelle Lyijyseen, Armas Weseliukseen, Benjamin Byholmiin tai Noora Patjakseen!
Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä:
https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSU…/edit

MITÄ: Speksin nostalgiaa etätapahtuma
MISSÄ: Ajan hengen mukaisesti Zoomissa
MILLOIN: 26.4.2021 klo 18
MIKSI: Koska ikävöimme Speksiä :,(

Polhon Etäexcursio Euroopan parlamentin Suomen toimistoon 15.4.2021 klo 17-18

*This event is unfortunately held only in Finnish*

 

Ikävöitkö Eurooppaa? Oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista Euroopan parlamentissa ja ajankohtaisista Euroopan unionin kuulumisista? Tervetuloa 15.4. Polhon järjestämään etäexcursioon Euroopan parlamentin Suomen toimistoon! Vierailu järjestetään yhteistyössä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n kanssa.

 

Linkki etätapahtumaan julkaistaan lähempänä tapahtumaa Facebookissa ja sähköpostilistalla.
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tapahtuman järjestäjiin Hanna-Liisa Laasoseen, Anna Perälään tai Nelli Nokelaiseen! Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä:
https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3Bx…/mobilebasic…

 

MITÄ: Polhon Etäekskursio Euroopan parlamentin Suomen toimistoon
MISSÄ: Ajan hengen mukaisesti Zoomissa
MILLOIN: 15.4.2021 klo 17-18
MIKSI: Koska ikävöimme Eurooppaa 🙁

 

Tapahtuman yhteyshenkilöt:
Hanna-Liisa Laasonen (hanna-liisa.laasonen@helsinki.fi)
Nelli Nokelainen (nelli.nokelainen@helsinki.fi)
Anna Perälä (anna.perala@helsinki.fi)

Earth Hour 27.3

Polho kannustaa mukaan viettämään Earth Houria huomenna 27.3 kello 20.30-21.30!

Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma, jossa jokainen voi puolustaa luontoa ja ilmastoa. Sammutetaan siis valot tunniksi luonnon ja ilmaston puolesta!

Ihmiskunnalla on ratkaistavanaan kaksi itse aiheutettua suurta ympäristö­ongelmaa, ilmastonmuutos ja luonnon köyhtyminen. Ihmisten aikaansaama ilmastonmuutos on niin voimakas, että luonnolla on vaikeuksia sopeutua muutoksiin. Äärimmäiset sääilmiöt, napa-alueiden sulaminen ja ilmastonmuutoksen aiheuttama kuumuus ja kuivuus hankaloittavat jo nyt sekä ihmisten että eliöiden elämää. Suomessa ilmastonmuutos on jo lisännyt haitallisia vieraslajeja, hankaloittanut esimerkiksi naalin, saimaannorpan ja lohikalojen elämää sekä vaikuttanut Itämeren rehevöitymiseen. (Lähde WWF.fi)

Osallistumme Polhon hallituksen kanssa mukaan Earth Houriin näyttääksemme tukemme tarkoitusta kohtaan.

Ympäristöystävällisyys on yksi Polhon tärkeimmistä arvoista ja haluamme, että se näkyy kaikessa mitä teemme. Pyrimme aina ympäristöystävälliseen toimintaan esimerkiksi tapahtumien ja ympäristötietoisuuden levittämisen suhteen. Haluamme myös aktiivisesti kehittää toimintaamme entistäkin ympäristöystävällisemmäksi, sillä ilmastotekojen aika on NYT.

Kuukausikatsaus 2/2021

Polho ry – Kuukausikatsaus 2/2021

Helmikuu humahti ohi hetkessä ja täyttyi sekä kiireestä että kauniista talvipäivistä. Polhon hallitus toimii innokkaasti vaikeasta pandemiatilanteesta huolimatta, vaikka emme ole edelleenkään saaneet tavata kertaakaan kasvotusten.

Vaikeutuva maailmantilanne ei siis ole Polhon toimintaa liikaa hidastanut, vaan olemme järjestäneet aktiivisesti tapahtumia ja pyrkineet edelleen mukautumaan haasteisiin. Viestintävastaavan hommat eivät ole myöskään loppuneet kesken ja viestinnän rooli on vaan korostunut, kun jäsenistö tavoitetaan digitaalisesti.

Helmikuussa hallituksessa suunniteltiin ahkerasti tapahtumia maaliskuulle ja Yhiksen dokkariklubi kokoontui ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kokoustimme hartaasti Zoomin välityksellä hallituksen kesken ja vapautimme viime vuoden hallituksen vastuusta vuosikokouksessa. Aloimme myös ideoimaan VOOn kanssa toteutettavaa Minuuttiskabaa, joka vaati paljon työtä viestinnän osalta. Vaikka toisiin polholaisiin tutustuminen on etäaikana haastavampaa, muuttuu hallitus kuitenkin kokous kokoukselta tutummaksi ja yhtenäisemmäksi porukaksi. 

Viestintävastaavan pesti on ollut lyhyessä ajassa jo hyvin opettavainen. Olen päässyt suunnittelemaan tapahtumien ulkoasuja, päivittämään somea ja ottanut haltuun Polhon nettisivut. Tekemistä siis riittää, mutta mitään ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin ja apua löytyy aina kun sitä tarvitsee.

Tämän vuoden fuksina yliopistoelämään mukaan pääseminen on ollut melko haastavaa ja kun miettii kaikkea mistä on jäänyt paitsi, on olo hieman haikea. Järjestötoimintaan mukaan lähteminen vaikuttaa kuitenkin olleen yksi vuoden parhaista päätöksistä ja Polho on tuonut paljon mielekästä sisältöä elämään. Koronatilanteen jatkuvasti huonontuessa on vaikeaa haaveilla tai tehdä oletuksia tulevaisuudesta, mutta uskon kuitenkin, että kyllä kaikki vielä hyväksi muuttuu!

Hyvää kevättä toivottaen,

Anni Koikkalainen

Polho ry:n 1. viestintävastaava 2021

YKAN JA SYYN KYMMENEN TEESIÄ OPISKELIJOIDEN HYVINVOINNISTA

YKA JA SYY: OPISKELIJAN HYVINVOINTIPAMFLETTI

 • Koulutuksen resurssien on oltava tasolla, jolla opetusta on mahdollista järjestää laadukkaasti ja opiskelijan hyvinvointia tukien.
 • Opinto- ja uraohjausta on oltava saatavilla kaikille opiskelijoille. Opintojen sujumista ja opiskelijan omia valintoja tukevat ohjauspalvelut edistävät hyvinvointia sekä opintojen jälkeistä työllistymistä ja luovat tulevaisuususkoa.
 • Opiskelijoille on oltava tarjolla riittävästi matalan kynnyksen tukea jaksamisen ongelmiin. Apua on saatava nopeasti ja helposti, jo ennen ongelmien syvenemistä. Opintopsykologien määrää yliopistoilla on lisättävä. Myös opiskeluterveydenhuollon ja mielenterveyspalveluiden resursseja ja saatavuutta on parannettava.
 • Opintokokonaisuuksien työmäärän on oltava kohtuullinen suhteessa suorituksen laajuuteen. Esimerkiksi koronapandemian vuoksi etänä suoritettavia opintoja on kehitettävä siten, ettei etäopiskelu lisää opiskelijan tosiasiallista työmäärää. Opintojen kuormittavuutta on seurattava systemaattisesti.
 • Opetuksessa ja suoritustapojen valinnassa on huomioitava erilaiset opiskelijat. Monipuoliset ja joustavat kurssien toteutukset edistävät erilaisten oppijoiden ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien opiskelijoiden mahdollisuuksia edetä opinnoissaan. Oppimateriaalien heikko saatavuus ei saa vaikeuttaa opintoja.
 • Opiskelijalla oltava oikeus lepoon ja palautumiseen. Opiskelu on opiskelijan työtä, ja oppiminen vaatii vastapainoksi palautumista siinä missä työntekokin. Eri järjestelmien asettamat paineet opinnoissa etenemiselle ja nopealle valmistumiselle asettavat keskiöön suoritukset, ei itse oppimista.
 • Opiskelijan toimeentulon aiheuttamaan kuormitukseen on puututtava. Opintotuen pitää mahdollistaa sekä täysipäiväinen opiskelu että mahdollistaa työn ja opiskelun joustava yhteensovittaminen. Nostamatonta opintolainaa ei pidä katsoa opiskelijan tuloksi viimesijaisen sosiaaliturvan käsittelyssä.
 • Opiskelijat on otettava mukaan tekemään heidän jaksamiseensa ja hyvinvointiinsa vaikuttavia päätöksiä. Ongelmien ratkaiseminen ei voi olla uusi kuorma jokaisen yksilön kannettavaksi, vaan muutosta rakenteisiin ja toimintatapoihin on etsittävä kaikilla päätöksenteon tahoilla opiskelijoita kuunnellen.
 • Koulutusjärjestelmään ja opiskeluun liittyviä järjestelmämuutoksia pitää arvioida hyvinvoinnin näkökulmasta. Liian usein fokus on vain tehokkuudessa.
 • Poliittisessa päätöksenteossa on huomioitava erilaisten valintojen sukupolvivaikutukset. Vastuuta hyvinvoinnista on jaettava oikeudenmukaisesti eri sukupolvien kesken.

 

#hyvinvointiaNYT

Polhon ja Tason työhakemustyöpaja 16.3.

* This job application workshop will be held in Finnish *
* Platsansökan workshopen kommer endast att hållas på finska *

 

Tervetuloa Polho ry:n ja Taso ry:n yhdessä YKA ry:n kanssa järjestämään työpajaan 16.3. klo 16, jossa aiheena on työhakemuksen tekeminen! Työhakemuksen tekeminen on aina ajankohtainen aihe, ja tuntuu aiheuttavan monelle päänvaivaa, joten haluammekin tarjota tähän ongelmaan helpotusta. Työpajaa tulee vetämään YKA ry:n osaamispalvelujen asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, joka johdattelee meidät työhakemusten maailmaan. Työhakemus työpaja järjestetään Zoomissa.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhtettä tapahtuman järjestäjiin Hanna-Liisa Laasoseen tai Unna Löppöseen! Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä: https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3Bx…/mobilebasic…
Facebook-tapahtuman löydät täältä!

 

MITÄ: Polhon ja Tason YKA:n kanssa järjestämä Työhakemus työpaja
MILLOIN: Tiistaina 16.3.2021 klo 16-17.30
MISSÄ: Zoomissa tietysti! Linkki tapahtumaan julkaistaan myöhemmin Facebook -tapahtumassa
MIKSI: Hyvät vinkit työhakemuksen tekemiseen tulevat aina tarpeeseen!

 

Yhteyshenkilöt:
Hanna-Liisa Laasonen (Polho)
hanna-liisa.laasonen@helsinki.fi
+358400463188
Unna Löppönen (Taso)
unna.lopponen@helsinki.fi
+358443616706

Tiedettä ja kaljaa – EU globaalina toimijana 15.3.

***Unfortunately this event will only be held in Finnish. More details down below***

Kevät on täällä ja niin on myös vuoden ensimmäinen Tiedettä ja Kaljaa-keskustelutapahtuma! Tässä legendaarisessa tapahtumassa on mahdollisuus tutustua matalalla kynnyksellä alamme asiantuntijoihin ja heidän tekemiinsä tutkimuksiin rennossa keskusteluympäristössä.

Vuoden 2021 ensimmäisessä Tiedettä ja Kaljaa-tapahtumassa teemana
ovat Euroopan unioni globaalina toimijana, EU ja Venäjä sekä EU:n
poliittinen lähitulevaisuus Merkelin väistyessä liittokanslerin virasta.
Euroopan ja EU:n rooli, unionin vaihtuvat johtajat sekä ulkopoliittiset
suhteet ovat paitsi ajankohtaisia, mutta myös ikivihreitä tarkastelun ja
pohdinnan aiheita poliittisessa historiassa. Historiallinen konteksti on
nykyhetken poliittisessa keskustelussa avainasemassa ja toimii
peruspilarina ajankohtaisten poliittisten tapahtumien ymmärtämiseksi.
Näistä teemoista pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan vuoden
ensimmäisessä Tiedettä & Kaljaa-tapahtumassa Eurooppa-tutkimuksen
erikoistutkija Kimmo Elon kanssa.

Tiedettä ja Kaljaa-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa etänä
Zoomissa 15.3.2021 klo. 17.00-18.30. Tapahtuma sopii erinomaisesti niin
poliittisen historian pääaineopiskelijoille, kuin myös kaikille
polhonmielisille. Tapahtumalinkki julkaistaan Facebookin tapahtumasivulla
ja Yhmun sähköpostilistalla tapahtumapäivänä. Korkkaa siis kaljasi, Polho
ry toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi!
Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella tapahtuman yhteyshenkilöltä
Emilia Henttuselta sähköpostitse emilia.henttunen@helsinki.fi.
Vaikka tapahtuma järjestetään etänä, noudatamme silti Polho ry:n
yhdenvertaisuuden periaatteita. Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä
voit olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Oskari
Maliseen sähköpostitse oskari.a.malinen@helsinki.fi tai Polho ry:n
ongelmatilannelomakkeen kautta osoitteesta https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

Löydät Facebook-tapahtuman täältä!

MITÄ? Tiedettä & Kaljaa!
MISSÄ? Zoomissa
MILLOIN? 15.3.2021 klo. 17.00-18.30
MIKSI? Koska EU-asioita ja kaljaa!

***
Political History Students Association Polho ry organizes a traditional
Tiedettä ja Kaljaa-event in Zoom on the 15th of March 2021, 5.00-6.30pm.
Unfortunately this event will only be held in Finnish. The themes of the
event will address current themes related to the EU as a global player, EURussia relations and the political future of the EU as Merkel resigns as
Chancellor. Grab your beer and join the discussions in Zoom in March! In
case of any questions relating to the event, please contact Emilia
Henttunen via email at emilia.henttunen@helsinki.fi
Even though the event is held online, we still follow Polho ry’s equality
principles. If you experience or notice inappropriate behavior, you can
contact Polho ry’s equality representative Oskari Malinen by e-mail
oskari.a.malinen@helsinki.fi or via Polho ry’s problem situation form
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

WHAT? Tiedettä & Kaljaa!
WHERE? In Zoom
WHEN? 15.3.2021 klo. 17.00-18.30
WHY? Because EU-stuff and beer!

Polho vs. VOO – Minuuttiskaba

(In English below)

Polho VS. VOO: Minuuttiskaba – kenestä minuuttimestari?

Harmittaako kuntosalien sulkeutuminen? Onko ikävä Unisportia? Ei hätää! VOO ja Polho ovat järjestäneet kuukauden pituisen MINUUTTISKABAN, vuosisadan verisimmän kamppailun, joka varmasti saa lenkkijalkasi vipattamaan. Koko maaliskuun ajan kestävässä kilpailussa kyseiset ainejärjestöt kilpailevat toisiaan vastaan liikuttujen minuuttien määrässä. Kaikki liikuntasuoritukset (ei e-urheilu) jotka ovat mitattavissa minuutteina kelpaavat kilpailun suoritukseksi. Suoritukset on pystyttävä todistamaan liikuntasuoritusta mittaavalla sovelluksella (esim. Sports Tracker) ja tunnelmakuvalla (esim. lenkkipolku tai joogamatto). Kaikki suoritukset lähetetään kilpailun tuomaristolle Google Forms-lomakkeen kautta. Viikoittain tuomaristo kokoaa suoritetut minuutit yhteen ja julkaisee tilannepäivityksen kilpailusta. 

 

Kilpailun palkintona hävinnyt ainejärjestö ostaa voittajalle seuraavat sitsiskumpat. Lisäksi molempien ainejärjestöjen voittajat saavat itselleen haalarimerkin. Kaikki osallistujat voivat myös halutessaan ostaa itselleen kilpailun haalarimerkin, joiden jako tapahtuu kilpailun jälkeen koronarajoitusten mahdollistamalla tavalla. Muista myös liittyä kisan osallistujille tarkoitettuun whatsapp-ryhmään, jossa jaetaan fiiliskuvia, tsemppejä ja yhdessä liikkumista erikseen! Jokaisella viikolla tuomaristo valitsee myös parhaan fiiliskuvan jonka voittaja saa haalarimerkin!

 

TOIMI NÄIN:

 1. Lähde liikkeelle.
 2. Tallenna suorituksesi Sports Trackerilla.
 3. Ota fiiliskuva suorituksen aikana.
 4. Lähetä suoritus ja fiiliskuva Google Formsin kautta tuomaristolle.
 5. Liity Whatsapp-ryhmään ja nauti urheilun huumasta!

 

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/UaEyh9mf

Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/LHK2O7RY4sJEFpknfnKmcr 

Suoritusten lähetys: https://tinyurl.com/ndpk8e9d 

Tapahtuman yhteyshenkilöt:

Polho:

Nelli Nokelainen ( nelli.nokelainen@helsinki.fi )

Anna Perälä  (anna.perala@helsinki.fi )

VOO:

Helmiina Latvanen ( helmiina.latvanen@helsinki.fi )

Rebekka Marttila ( rebekka.marttila@helsinki.fi )

 

MITÄ? VOO vs. Polho: Minuuttiskaba – kuka on minuuttimestari?

MISSÄ? Lenkkipolulla, jumppamatolla, hiihtoladulla… valitse itsellesi mieluisin tapa! 

MILLOIN? Koko maaliskuun ajan (1.-31.3.)

MIKSI? Ilmainen skumppa maistuu aina!

 

____

 

VOO vs. Polho: Minute challenge – who is the champion?

 

Are you ready for the most exciting contest of the century?! VOO and Polho are organizing a challenge where the two organizations compete against each other on how many minutes they exercise (not esports) during March. All performances must be measurable by minutes (using Sports Tracker or a similar app) and also a photo as proof is required. Send your performances to the jury via Google Forms. Every week the jury releases the score of the competition. 

 

The loser of the competition must buy sparkling wine to the winner´s next sitsit and winners on both sides will have a cloth badge (all participants can also buy this).

Also remember to join the Whatsapp group for competitors where you can share the joy of sports together while practicing social distancing! Every week the jury also decides the pic with the best vibes to win a cloth badge!

 

IT’S TIME TO ACT:

 1. Start moving.
 2. Record your performance with Sports Tracker.
 3. Take a picture during your exercise.
 4. Send the pic and a screenshot of your performance via Google Forms.
 5. Join the Whatsapp group and enjoy the sport community!

 

Facebook event: https://fb.me/e/UaEyh9mf

Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/LHK2O7RY4sJEFpknfnKmcr

Google Forms: https://tinyurl.com/ndpk8e9d 

Contact persons:

Polho:

Nelli Nokelainen ( nelli.nokelainen@helsinki.fi )

Anna Perälä ( anna.perala@helsinki.fi )

VOO:

Helmiina Latvanen ( helmiina.latvanen@helsinki.fi )

Rebekka Marttila ( rebekka.marttila@helsinki.fi )

 

WHAT? VOO vs. Polho Minute challenge

WHERE? On the running tracks, in your own living room… the options are endless!

WHEN? Throughout March (1.-31.3.)

WHY? Free drinks taste better!

Yhiksen Dokkariklubi 24.2

Vuoden ensimmäinen Dokkariklubi on pian täällä! Tällä kertaa katseltavaksi valikoitui Ann-Mari Leinosen ja Sampsa Huttusen ”Paperittomat”.

Dokumentissa kuvataan Suomessa ilman oleskeluoikeutta olevien elämää, jota varjostaa jatkuva epävarmuus ja pelko tulevasta.

”Paperittomat” dokumenttielokuva on katsottavissa Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-50659410

Zoom-tapaamisen ajankohta on keskiviikko 24.2 klo 18. Linkki zoomiin julkaistaan lähempänä ajankohtaa Yhiksen dokkariklubin Facebook-ryhmässä.