Yhiksen Vaihtopaneeli 28.1

Tervetuloa Polhon ja Tason eli tuttavallisemmin Yhiksen järjestämään vaihtopaneelin 28.1. klo 17.00!

Vaihtopaneelissa pääset kuulemaan opiskelijavaihdon hakuprosesseista ja hakuajoista sekä yhisläisten vaihtokokemuksista ympäri maailmaa, ja saat mahdollisuuden saada vastauksia polttaviin vaihtoaiheisiin kysymyksiisi. Seuraava vaihtohaku – haku Euroopan vaihtokohteisiin sekä täydennyshaku EU- ja ETA-alueen ulkopuolisiin vaihtokohteisiin – järjestetään 2.-16.2, joten nyt sinulla on loistava mahdollisuus kuulla vaihdosta lisää kreivin aikaan

Vaihtopaneeli järjestetään Zoomissa. Jos sinulla on etukäteen kysymyksiä panelisteille, voit lähettää niitä tapahtuman yhteyshenkilöille Saana Brusiinille ja Anri Liikamaalle. Heihin voi ottaa yhteyttä myös muiden tapahtumaan liittyvien kysymysten saralla. Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita, joihin pääset tutustumaan täällä: https://docs.google.com/…/1RD5M5zjcefLyvB0C3Bx…/mobilebasic…

 

* This exchange panel will be held in Finnish * * Utbytespanelen kommer endast att hållas på finska *
Yhteyshenkilö Polhosta:
Saana Brusiin
saana.brusiin@helsinki.fi
+358 44 302 3877
Yhteyshenkilö Tasosta:
Anri Liikamaa
anri.liikamaa@helsinki.fi
+358 50 440 1270

 

MITÄ: Yhiksen vaihtopaneeli!
MISSÄ: etäyhteydellä (Zoomissa)
MILLOIN: torstaina 28.1. klo 17
Liittymislinkki Zoomiin julkaistaan tapahtumassa ennen paneelia.

Kuukausikatsaus 11/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 11/2020

Tammikuun edetessä ja joululomien väistyessä on taas hetki palata arkirutiinien pariin. Itselleni tämä tarkoittaa uudelleen aktivoitumista niin opintojen, töiden, kuin myös Polhon suhteen. Tavoitteet marraskuun kuukausikatsauksen aikataululle olivat klassisen kunnianhimoiset, mutta perinteitä kunnioittaen marraskuun kuukausikatsaus ilmestyy jälleen tavanomaiseen tapaan auttamattomasti myöhässä. Koska vuosi oli vähintään poikkeuksellinen, päätin vuoden 2020 viimeisen kuukausikatsauksen kunniaksi tarkastella kulunutta vuotta kokonaisuutena.

Hallitus järjestäytyi hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta ja käynnisti vuoden 2020 Yhmun kaudenavajaisilla Kuppalassa. Maaliskuuhun mennessä olimme saaneet nauttia niin virkistäytymisistä, kuin myös Kino Umbrasta, Valtsikan speksistä sekä erinäisistä muista tapahtumista liittyen sekä opintoihin, että työelämään. Maaliskuun puolivälissä globaali pandemia päätti kuin päättikin iskeä kapuloita Suomenkin yhteiskunnan rattaisiin ja Polhon tapahtumaorganisointi koki äkkipysähdyksen.

Kesä kuitenkin helli polholaisia lämmöllä ja saimme myös nauttia pitkän odotuksen jälkeen hallituksen kesken kämppäapproista. Syksy riensi lupaavana, mutta lokakuuhun mennessä alkoivat kevään tapahtumat toistamaan turhan paljon itseään. Innovatiivisuutta vaadittiin tapahtumien peruuntuessa yksi toisensa jälkeen. Ensimmäistä kertaa kenties koskaan jouduimme myös perumaan ikimuistoiset Itsarisillikset ja haaveet Polhon vuosijuhlistakin arkistoitiin odottamaan ensi vuotta. Tosin, kevään jälkeen kokemusta viisaampana, olivat Polhon hallituslaiset kumppaneineen kehitelleet erilaisia ratkaisuja syksyn ja talven tapahtumille, jotka tapahtuisivat nyt tutuksi tulleeseen tapaan etänä. Esimerkiksi harkkapaneeli, Yhiksen etäpikkujoulut ja -etäalumnipaneeli olivat innovatiivisuuden loistavia kulminoitumisia, jotka ilmensivät järjestöläisten paloa tarjota jäsenistölle tapahtumia myös etäelämässä.

Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta hallitusvuosi 2020 täytti pienen yhdenvertaisuusvastaavan kaikki toiveet ja antoi sitäkin enemmän. Tulevaisuus on edelleen epävarmaa monellakin saralla, mutta järjestötyö Polhon ja sen kumppaneiden kesken on osoittanut yhteistyön potentiaalin kaikista haasteista huolimatta. Tämän perusteella rohkenen haaveilla isosti myös tulevalta vuodelta 2021.

Oikein hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

Emilia Henttunen

yhdenvertaisuusvastaava 2020

Kuukausikatsaus 10/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 10/2020

On 6. joulukuuta, itsenäisyyspäivä, ja vietän tätä päivää dediksiä vältellen ja kuukausikatsausta kirjoittaen. Hieman eroaa tämän vuoden itsenäisyyspäivä viime vuoden Itsarisilliksen hulinasta ja temmellyksestä. Mutta tehtävänäni ei ole nyt kirjoittaa joulukuusta vaan lokakuusta. Hallituksellemme tuttuun tapaan kuukausikatsaus on jälleen todella myöhässä. Joten ehkä onkin aika hypätä takaisin Polhon lokakuuhun.

Lokakuun alkaessa syksyn fuksitapahtumat olivat ohi ja oli jälleen aika totuttautua nykyhetken ”normaaliin” arkeen. Kuukauden alussa tarkoituksenamme oli järjestää uusille pääaineopiskelijoillemme retki Seurasaareen, jossa olisimme päässeet tutustumaan paremmin toisiimme. Säät olivat valitettavasti meitä vastaan ja tapahtuma jouduttiin perumaan. Toivottavasti ensi vuoden puolella jokin vastaava tapahtuma on mahdollista järjestää. Järjestimme myös yhiksen harkkapaneelin etänä yhdessä rakkaan Tason kanssa, joka etäilystä huolimatta oli täysi menestys. Kiitos vielä panelisteille ja tapahtuman järjestäjille! Kuukauden lopussa ehdimme myös järjestämään muiden Yhmu järjestöjen kanssa Yhmun järjestöinfon sekä merkkimarkkinat. Molemmat olivat mukavan rentoja tapahtumia, joissa pääsi jälleen näkemään uusia fuksejamme, mikä ei tässä maailman tilanteessa ole mikään itsestäänselvyys. Lisäksi syys–lokakuun aikana pyörähti käyntiin paljon mielenkiintoa herättänyt yhiksen dokkariklubi. Tämän uskoisin olevan konsepti, joka varmasti tulee saamaan pysyvän paikan Polhon ja Tason toiminnassa.

Syyskuun fuksitapahtumien jälkeen lokakuu merkitsi Polholle kesän ja lukukauden alun jälkeistä adaptoitumista keväältä tuttuun normiin, jossa suurin osa toiminnasta on etänä. Toisin kuin keväällä, meillä oli nyt paremmat valmiudet jatkaa toimintaamme vaihtoehtoisia tapoja hyödyntämällä. Etä- ja ulkotapahtumien avulla olemme pystyneet nyt syksyllä järjestämään meille perinteikkääksi tulleita tapahtumia, kuten yhiksen harkkapaneelin. Lokakuuta leimasi myös Polhon pian lähestyvä vaalikokous. Tämä tarkoitti hallituksellemme suunnitelman tekemistä, jotta järjestömme saavuttaisi näin etäaikana mahdollisimman monen järjestötoiminnasta kiinnostuneen. Näin jälkikäteen voinkin sanoa, että jotain selvästi teimme oikein, sillä vaalikokouksemme oli sekin täysi menestys. Polho sai jälleen täyden hallituksen. Rauhallisin mielin voi tämäkin vanha jäärä jättää Polhon ensi vuoden varmasti osaavan ja tehokkaan hallituksen käsiin.

Mukavaa loppuvuotta toivottaen,

Saaga Syrjänen

Sihteeri ja 1. viestintävastaava 2020

Polho ry:n hallitus ja Poleemin päätoimittajat vuodelle 2021

Polho ry:n hallitus vuodelle 2021 on valittu!
Hallitukseen on valittu seuraavat henkilöt:
 
Helena Kilpeläinen (puheenjohtaja)
Saana Brusiin (1. opintovastaava)
Anna Perälä
Anni Koikkalainen
Milja Järvinen
Hanna-Liisa Laasonen
Oskari Malinen
Emilia Henttunen
Otso Poikelin
Nelli Nokelainen
Michelle Lyijynen
Virvatuli Uusimäki
 
Poleemin päätoimittajiksi vuodelle 2021 on valittu:
 
Markus Patomo
Leonard Wilhelmus
Petriina Matilainen
John Helin
 
Onnea uusille toimijoille!🤩

Kokouskutsu ja esityslista: Polho ry:n vaalikokous 17.11. klo 18

Hei ystävät,

On jälleen se aika vuodesta, kun Polholle valitaan tulevalle vuodelle hallitus!

Polho ry pitää vuosittaisen vaalikokouksensa tiistaina 17.11. klo 18 Zoomissa. Kokous järjestetään poikkeuksellisesti siis etäyhteyksien avulla.

Mikäli haluat asettua ehdolle tai osallistua äänestykseen, tulee sinun varmistaa ennen kokoukseen saapumistasi, että olet Polho ry:n jäsen. Muistathan myös ilmoittautua kokoukseen ennakkoon linkistä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/107940/lomake.html. Ilmoittautuminen päättyy 15.11. klo 23:59. Ilmoittautuminen ei sido mihinkään, eikä se ole pakollista. Se kuitenkin nopeuttaa kokouksen alkua, joten suosittelemme sen tekemistä.

Lisätietoa vaalikokouksesta löydät FB-tapahtumasta (https://www.facebook.com/events/756381814943232) ja sähköpostilistalta.

Erityisesti fuksit, muistakaa liittyä jäseniksi. Jäsenyys on maksuton. Jäseneksi voit liittyä linkistä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/55278/lomake.html

Jos et ole varma jäsenyydestäsi, voit varmistaa sen Saaga Syrjäseltä (saaga.syrjanen@helsinki.fi).

Vaalikokouksen esityslista löytyy tuttuun tapaan alta.

Vuosi on ollut melkoinen. Polhon hallitus on joutunut uusien haasteiden eteen ja mielestäni onnistunut niiden hallitsemisessa. Haluankin jo tässä vaiheessa vuotta kiittää jäsenistöä ymmärryksestä ja tuesta, jonka olemme teiltä saaneet. Kiitos myös osallistumisesta Polhon toimintaan näinä erikoisinakin aikoina!

Nähdään vaalikokouksessa!

Lämpimin terveisin,

Oona Leinonen

Puheenjohtaja 2020

Poliittisen historian opiskelijat Polho ry

oona.a.leinonen@helsinki.fi

+358400966244

http://www.polho.fi

******

POLHO RY:N VAALIKOKOUS 2020 ESITYSLISTA
Aika: 
Keskiviikko 17.11.2020 klo 18
Paikka: Zoom (etäyhteys)

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, opintovastaava sekä 4-10 hallituksen jäsentä
  6. Valitaan yhdistyksen lehden päätoimittaja(t)
  7. Valitaan hallituksen virkailijat
  8. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat
  9. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut ja esille tulevat asiat
  10. Kokouksen päättäminen

Presidentti J.K. Paasikiven 150-vuotisjuhlavuosi

Paasikivi-Seura on mukana tukemassa Polhon ensi vuonna juhlittavia 55-vuotis vuosijuhlia. Myös Paasikivi-Seurassa vietetään tänä vuonna juhlavuotta!

Vuosi 2020 on presidentti J. K. Paasikiven 150-vuotisjuhlavuosi, jota Paasikivi-Seura viettää yhdessä useiden toimijoiden kanssa. Juhlavuoden kunniaksi on julkaistu www.jkpaasikivi.fi portaali, joka on pitkin vuotta päivittyvä tietopankki. Juhlavuoden toimikunnan puheenjohtajana ja portaalin päätoimittajana toimii professori Martti Häikiö ja suojelijana Tasavallan presidentti Sauli Niinistö. 

Paasikivi-Seura toivottaa mielellään opiskelijoita tervetulleiksi jäsenikseen ja käymään dialogia heidän kanssaan. Alta löytyvästä linkistä pääset liittymään seuran jäseneksi:

https://www.paasikivi-seura.fi/jaseneksi/

Lisätietoa Paasikivi-Seurasta, juhlavuoden ohjelmasta ja jäsenyydestä www.paasikivi-seura.fi

Kuukausikatsaus 9/2020

Polho ry – Kuukausikatsaus 9/2020

Syksyn ensimmäiselle etäluennolle en ollut ehtinyt istahtaakaan, kun jo mainitsin ystävälleni, että olen uinut Polhossa viimeiset kaksi viikkoa. Opiskelijajärjestöjen viestintä käy lukuvuoden alussa kuumana, on fukseja tavoitettavana ja vanhoja aktivoitettavana. Pinnan alla kiehuu. Lukukauden alussa hallituksessa käytiin keskustelua siitä, miten saavutamme fuksit.

Syyskuun alussa koronan tuomat huolet pyrittiin unohtamaan virkistäytymällä hallituksen kesken. Kuun alussa kuvasimme myös videon Fuksihaastetta varten Oonan kanssa. Fuksihaasteen video on hyvä esimerkki siitä, miten ainejärjestötoiminta on vaatinut valtiotieteilijältä insinöörintaitoja ja kekseliäisyyttä.

Syyskuussa Yhiksen kanssa tehtiin tiivistä yhteistyötä. Järjestimme yhteisen palaverin tulevan syksyn kuvioita varten. Yhmun fuksiaisista ja Kannun fuksisuunnistuksestakin selvittiin yhdessä, joskin tapahtumien peräkkäinen ajankohta ja hallituslaisten ahkera hauskanpito painoivat Presidenttimölkky-rastin pitäjiä perjantaina. Fuksisuunnistuksessa puheenjohtajamme kysyikin eräältä hallituslaiselta, että ”jaahas, korkkasitkin sitten lonkeron” ja tähän hallituslainen vastasi, että ”kyllä, todellisuudessa olisin halunnut vettä, mutta en jaksanut käydä kaupassa”. Tapahtumista mieleen jäivät tietenkin fuksit reippaalla meiningillä ja anteliailla lahjuksillaan, sekä hallituksen kultainen yhteishenki.

Kuun puolivälissä kahden hektisen viikon jälkeen tekemisen maku oli edelleen hyvä. Aktiivista kirjeenvaihtoa käytiin moneen suuntaan, erityisesti Tason kanssa. Syysmatkaa järjestettiin Anrin kanssa kaksi hyvin intensiivistä viikkoa perinteisenä Yhis-yhteistyönä. Kotimaanmatkaksi muodostuneen syysmatkan kohteeksi päädyimme valitsemaan Sulkavan. Syyskuun lopulla tätä kuukausikatsausta kirjoittaessa on vielä epäselvää, voimmeko lähteä matkalle. Kaikkea kivaa on osallistujille kuitenkin järjestetty, muinaislinnoituksilla ja tykkipattereilla vierailua myöten.

Nyt kun jatkuva kotona jököttäminen on jälleen nurkan takana, alkusyksyn tapahtumia muistellessa tunnelma on haikea. Opiskelijaystäviä ja tapahtumia oli jo ehtinyt tulla ikävä, mutta kasvotusten tapaamisesta oli jälleen luovuttava. Omaa kesken jäänyttä fuksivuotta on kuitenkin paikannut ainejärjestötoiminta. Polho on piristänyt etäopiskelun harmaata arkea ja estänyt yliopistoarjesta etääntymistä. Suosittelen siis lämpimästi jokaiselle yhmulaiselle ainejärjestötoimintaa. Itse löysin paikkani valtsikassa Polhon riveistä ja erityisesti näin etäaikana hallitustoiminta on ollut tärkeä voimavara.

Helena Kilpeläinen

2. viestintävastaava sekä ISHA- ja kansainvälisyysvastaava

Yhiksen syysmatka 19.-23.10.

A short description in English below!

Sinustako soutuneuvos?

Ensimmäinen perioditauko lähestyy ja se tarkoittaa myös sitä, että Yhiksen syysmatka on täällä taas! Perinteeksi muodostuneen teeman mukaisesti suuntaamme itään, mutta tällä kertaa on luvassa kotimaanmatka. Luethan huolellisesti alta löytyvän käytännön infon, ennen kuin ilmoittaudut matkalle mukaan.

Tekisikö mielesi mökkeilemään? Jos vastasit kyllä, niin hyvä, sillä syysmatka järjestetään 19.-23.10.2020 ja kohteenamme tänä syksynä toimii Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva Sulkava. Matka on luonteeltaan omakustanteinen ja vapaamuotoinen.

Koronan vuoksi matkan osallistujamäärään on syksylle 2020 asetettu yläraja. Yhis varaa majoituksen kuudelletoista (16) henkilölle Tiittalan kartanosta. Yövymme Willa Lähteessä, jossa käytössämme on muun muassa oma keittiö. Majoituksen perusmaksu neljästä yöstä on 140 euroa/hlö (35 euroa/vrk). Pelkän yöpymisen lisäksi osallistujilla on mahdollisuus ostaa kymmenen euroa maksava aamupala, jolloin majoituksen ja neljän aamupalan yhteishinta on 180 euroa. Kuvia mainioista majoitustiloistamme Tiittalan kartanossa pääsee tsekkaamaan täältä:

https://www.tiittalankartano.fi/willa-lahde/

Julkaisemme myöhemmin tapahtumassa lisää liittyen koronaan ja turvajärjestelyihin.

Alle olemme koonneet tietoa matkustusvaihtoehdoista.

MENOMATKA Suosittelemme kaikille saapumista maanantaina 19.10. kulkemalla Helsinki-Savonlinna-välin joko junalla tai bussilla ja jatkamalla Savonlinna-Sulkava-välin bussilla. Helsinki-Savonlinna-bussiksi soveltuisi Onnibus 9:30-14:20, jonka hinta on tällä hetkellä 14,50 €. Varteenotettava Helsinki-Savonlinna-junavaihtoehto tuona päivänä olisi esimerkiksi junamatka klo 10:19-14:30, joka sisältää vaihdon Parikkalassa ja kustantaa tällä hetkellä 14,40 € opiskelijalle. Savonlinnasta Sulkavalle taas pääsee iltapäivällä Soisalon liikenteen busseilla klo 15:10 (suositeltava em. Helsinki-Savonlinna-reittien valossa) ja klo. 16:30. VR:n, Onnibussin ja Matkahuollon sivuilta pääsee tarkistamaan ajantasaiset aikataulut ja hinnat – mitä pikemmin ostat liput sitä halvemmalla ne saat! Sulkavan bussiasemalta Tiittalan kartanolle kävelee noin 15min. Muistathan ottaa evästä matkaan!

PALUUMATKA Perjantaiaamuna 23.10. Sulkavalta pääsee kätevästi Savonlinnaan järjestämällämme tilausajolla, joka lähtee aamupäivällä. Savonlinnan päässä voi tulla mukaan tsekkaamaan kauniin kaupungin nähtävyyksiä, kuten Olavinlinnan, tai halutessaan suunnata suoraan Helsinkiin.

Savonlinna-Helsinki-bussiksi soveltuisi esimerkiksi Onnibus 15:40-20:30, joka kustantaa tällä hetkellä euron (1€!!). Savonlinna-Helsinki-välillä junia kulkee päivällä klo 12:30-16:40, klo 15:30-19:45 ja klo 18:37-22:59, kaikissa vaihto Parikkalassa. Järjestäjät korostavat, että kalliimpien lippujen osalta näinä epävarmoina aikoina kannattaa harkita peruutusturvan hankkimista matkalipuilleen.

Mutta mitä me Sulkavalla? Olemme järjestäneet matkalle myös ohjelmaa. Osallistujille lähetetään myöhemmin tarkempi aikataulu ja kuvaus järjestetystä ohjelmasta, tässä kuitenkin siitä, mitä tulemme Sulkavalla puuhaamaan. (Huomaathan, että ohjelmaan ei ole pakko osallistua, ja että ruokailut ovat omakustanteisia. Sarsuinmäen retkelle on ilmoittauduttava etukäteen e-lomakkeen kautta.)

Tiistaina vierailemme Sulkavan upeassa puukirkossa. Kirkkovierailun jälkeen jatkamme keskustan kautta soutustadionille, josta suuntaamme yhteiselle lounaalle Art Deco -ravintolaan.

Keskiviikkona teemme aamu- ja iltapäivän kestävän kävelyretken Sulkavan muinaiselle Linnavuorelle, josta avautuu upeat näkymät lokakuiselle Saimaalle.

Torstaina suuntaamme Sarsuinmäen tykkipatterille tilauskuljetuksella, josta menemme yhdessä syömään lounasta ravintola Muikkukukkoon.

Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu e-lomakkeella, joka julkaistaan tässä tapahtumassa ensi viikolla. Lomake aukeaa 30.9. klo 14:00. Ilmoittautuminen sulkeutuu osallistujamäärän (16 hlö) täyttyessä, kuitenkin viimeistään 2.10 keskiyöllä. Jos siis haluat varmistaa pääsysi syysmatkalle niin ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea.
Huomioithan, että ilmoittautuminen matkalle on sitova!

Esteellisyys:
Valitettavasti majoitumme esteellisissä tiloissa, lisäksi suuri osa järjestämästämme ohjelmasta on esteellistä. Kysymykset esteellisyydestä voi esittää matkan järjestäjille, joiden yhteystiedot löytyvät alta.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköisesti lisätietoa lopullisten yksityiskohtien selvittyä. Matkalle ovat tervetulleita mukaan kaikki yhteiskunnallisen muutoksen opintosuuntien opiskelijat ja muut innostuneet fuksista maisteriin!

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/670800426873491/

MITÄ: Yhiksen perinteinen syysmatka
MISSÄ: Sulkava, SUOMI
MILLOIN: Perioditauolla, 19.10.- 23.10.2020
MIKSI: Koska mikä parempaa kun Yhis-mökkeily ja SULKAVA

Lisäkysymyksiä saa rohkeasti lähettää meille:
Helena Kilpeläinen
Polho ry
helena.kilpelainen@helsinki.fi

Anri Liikamaa
Taso ry
anri.liikamaa@helsinki.fi

In English: Yhis is organizing an autumn trip to Sulkava on our autumn break. We are staying in Tiittala in a cabin called Willa Lähde. You can find more information (pictures) about the place in here: https://www.tiittalankartano.fi/willa-lahde/

Want to join us? Contact the trip organizers, Helena and Anri and we’ll answer your questions and provide you with more information!

Konflikti 2020: Taiwan -simulaation haku on auki!

HAKU ON AUKI!

Hakuaika Konflikti 2020: Taiwan -simulaatioon on auki 1.-25.10.2020.

Hakulomakkeen löydät tästä, nettisivuiltamme, instagramista ja twitteristä.

Huomioithan, että hakijan on oltava jonkin Konfliktissa mukana olevan järjestön jäsen. Täytäthän lomakkeen huolellisesti.

Liittyminen Polho ry:n jäseneksi:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/55278/lomake.html

Onnea hakuun koko konfliktin järjestäjätiimin puolesta!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSflL4DW6MK94HWNfm…/viewform

Poliittisen historian tervetulotilaisuus 5.10.

🍂Tervetuloa poliittisen historian tervetulotilaisuuteen (zoom) maanantaina 5.10. klo 16.15 alkaen!🍂

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin tieteenalan opiskelijat ja tutkijat kuin kaikki muutkin tieteenalasta kiinnostuneet!

Vapaan keskustelun lisäksi tilaisuudessa henkilökunta esittäytyy, meneillään olevia tutkimushankkeita esitellään ja Helsingin yliopiston poliittisen historian sadas tohtoriksi väitellyt Sophy Bergenheim kertoo urakastaan. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan opiskelijoiden (Polho) puheenvuoro.

Lisätietoa ja zoom-linkki löytyy yhmu-sähköpostilistalta.

P.S. Tilaisuuteen liittyy #ÄLÄKERROTANELLE…