Tiedettä & Kaljaa: Valko-Venäjän tilanne 14.10.


On syksyn ensimmäisen Tiedettä ja Kaljaa -keskustelutapahtuman aika! Tässä legendaarisessa tapahtumassa on mahdollisuus tutustua matalalla kynnyksellä alamme asiantuntijoihin ja heidän tekemiinsä tutkimuksiin rennossa keskusteluympäristössä. Syksyn ensimmäisessä Tiedettä ja Kaljaa-tapahtumassa aiheena on Valko-Venäjän tilanne, jota kanssamme pohtimaan poliittisen historian tohtorikoulutettava Kristiina Silvan! Luvassa polhissapöhinän lisäksi myös paluu pyhimmistä pyhimpään KUPPALAAN! Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen järjestettävä T&K pidetään 14.10. klo. 18.30-20:00. Polho ry toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi, joten kaljat kylmään, mieli Minskiin ja käynti kohti Kuppalaa!

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella tapahtuman yhteyshenkilöltä Emilia Henttuselta sähköpostitse emilia.henttunen@helsinki.fi. Noudatamme tapahtumassa Polho ry:n yhdenvertaisuuden periaatteita. Mikäli koet tai havaitset asiatonta käytöstä voit olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Oskari Maliseen sähköpostitse oskari.a.malinen@helsinki.fi tai Polho ry:n ongelmatilannelomakkeen kautta osoitteesta https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/95003/lomake.html

MITÄ? Tiedettä & Kaljaa!
MISSÄ? KUPPALASSA
MILLOIN? 14.10.2021 klo. 18.30-20:00
MIKSI? Koska Valko-Venäjää ja kaljaa!