POP-päivät Turussa 7.-8.10.

POP-päivät lähestyvät, ja tänä vuonna tapahtuma järjestetään Turussa 7.-8.10. Mikä olisikaan lokakuiselle viikonlopulle parempi suunnitelma kuin suunnata yhdessä nauttimaan seminaarin antimista! Polho ja VOO mahdollistavat yhteisen lähdön tapahtumalle, jotta reissusta tulisi vieläkin parempi! Sillä mikäs sen mukavampaa kuin yhdessä elo.

Seminaari alkaa Turussa klo 10, joten paras tapa saapua paikalle olisi onnibus.com :n bussilla klo 7.40 Kampista lähtevällä vuorolla, lauantaina 7.10. Osta siis paikkasi ajoissa kyydistä, jotta mahdut samaan tovereiden kanssa samaan bussiin! Jos et ehdi kyseiselle vuorolle, voit saapua paikalle myöhemmin. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät alempaa.

Seminaarin jälkeen on sitsit, joihin voi ilmoittautua POP-päivien tapahtumasivulta (linkki ylempänä). Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan ajoissa mukaan!

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1427405740641620/.
Linkki POP-päivien sivulle: https://www.facebook.com/events/789493437899034/.

MITÄ: Yhteislähtö POP-päiville
MISSÄ: Suomen Turuus
MILLOIN: Lauantai 7.10 klo 7.40 Kampista

Yhteydenotot: Roosa Mantila (roosa.mantila@helsinki.fi)

Tervetuloa mukaan!