Poleemi 317 -julkkaribileet 13.10.

Kiitelty, palkittu, rakastettu POLEEMI on tänä syksynä suurempi ja kauniimpi kuin koskaan aikaisemmin. Polho ry:n kruununjalokivi on vuosien saatossa tuottanut lojaalille lukijakunnalleen nautinnollisia lukuhetkiä. Nyt haluamme tarjota myös jotain paljon fyysisempää: POLEEMI 317 -julkkaribileet. Perjantaina 13.10. Kuppalan kotoisa tunnelma kokee täyskäännöksen, kun polholaisten syksyn toiseksi odotetuin tapahtuma pärähtää tyhy:n huomioon ottaen klo 19.00 käyntiin.

POLEEMI 317 -julkkaribileet mahdollistavat jokaiselle tiedonjanoiselle mahdollisuuden päästä heti käsiksi juuri painosta saapuneeseen Poleemiin. Luonnollisesti samalla siunautuu mitä parhain mahdollisuus tuoda päätoimittajille risut ja ruusut uunituoreeseen lehteen liittyen. Mikäli olet pohtinut omaa suhdettasi Poleemiin, voit myös nyt ottaa härkää sarvista ja vetäistä päätoimittajia hihoista.

Olet sitten vastikään aloittanut fuksi taikka pian yliopistosta menestyksekkääseen työelämään pomppaava tieteenharjoittaja, saavu juhlistamaan ainejärjestömaailman Suomen Kuvalehteä ja nauttimaan kanssaopiskelijoidesi seurasta.

MITÄ: POLEEMI 317 -julkkaribileet
MISSÄ: Kuppala, Snellmaninkatu 14
MILLOIN: Perjantaina 13.10. klo 19
JATKOT: U/M?


Mikäli sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen, voit olla yhteydessä Poleemin päätoimittajiin (poleemi2017@gmail.com) taikka Polho ry:n hallitukseen.
Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit.

Kuppala on tilana valitettavasti esteellinen. Yhdenvertaisuuteen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Polho ry:n yhdenvertaisuusvastaavaan Valpuri Alaseen (valpuri.alanen@helsinki.fi, 050 5216641).

Welcome to the POLEEMI 317 release party on Friday the 13th of October! Poleemi is the student association magazine of Polho ry and it is considered to be one of the brightest stars in its own field. Come and crab the 3/17 issue for yourself and maybe even have a word with the editors! We hope to see you on Friday!

WHAT: POLEEMI 317 release party
WHERE: Kuppala, Snellmaninkatu 14
WHEN: Friday 13.10. 7 PM –>

Link to the Facebook event: https://www.facebook.com/events/485085251889961/.

Questions related to the event? Contact the editors of Poleemi (poleemi2017@gmail.com).

In this event we follow Kannunvalajat ry’s Safe Space Guidelines. You can explore the guidelines here: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit.

Unfortunately Kuppala is non-accessible with wheelchair. If you have any questions regarding equality related issues, please contact Valpuri Alanen (valpuri.alanen@helsinki.fi, 050 5216641).