Conduksen pikkujouluseikkailu

When

Thu 29.11.2012    
17.30 – 23.00

Where

(Tapahtumalla on useampi paikka)
(Ei yhtä osoitetta), Helsinki

Event Type

Loading Map....

Missasitko Conduksen Amazing Racen? Vai jäitkö janoamaan lisää joukkuekilpailua? Nyt on luvassa Conduksen hauskimmat pikkujoulut vuosiin! Nämä ovat pikkujoulut, joita et halua jättää väliin!

Tänä vuonna Condus järjestää pikkujoulut torstaina 29.11. baarikierroksen merkeissä. Pikkujoulujen alue rajautuu Kallioon ja sen lähelle. Kyseessä ei ole aivan tavallinen baarikierros vaan matkan varrella on myös pieniä tehtäviä, joita pääsette joukkueina suorittamaan. Kierros alkaa n. klo 17.30 ja jatkot alkavat Café Mascotissa klo 21. Tarkempi lähtöpaikka ja -aika ilmoitetaan myöhemmin.

Kerää siis 3–6 hengen joukkue ja valmistaudu pikkujouluseikkailun hauskaan tunnelmaan! Toivomme joukkuelta jouluun liittyvää pukeutumista. Parasta joukkuetta odottaa jouluinen palkinto!

Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain e-lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.11 klo 12 ja linkki e-lomakkeeseen lähetetään sähköpostilistoille maanantaiaamuna. Mukaan mahtuu ensimmäiset 25 joukkuetta! Ilmoittautuminen on auki 23.11 asti tai siihen asti, kun paikat täyttyvät. Pikkujoulut maksavat 2 €/henkilö ja maksuohjeet ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa mukaan!

Pikkujouluterveisin,
Conduksen hallitus

Tapahtuman Facebook-event löytyy täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *