Conduksen syyskokous

When

Mon 10.12.2012    
18.00 – 21.00

Where

Gustavus Rex
Leppäsuonkatu 11, Helsinki

Event Type

Loading Map....

Tervetuloa Conduksen syyskokoukseen ja YYA-bileisiin 10.12. klo 18.00 Gustavus Rexiin! Syyskokouksessa mm. valitaan Condukselle hallitus ensi vuodeksi. Jännää! Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki käyttisläiset.

Heti kokouksen jälkeen on tarjolla kuuluisia nakkipiiloja, sillä on aika vuoden viimeisten YYA-bileiden! Koska ystävät on parhaita (varsinkin käyttisläiset sellaiset) ja Conduksesta niitä saa lisää, yhteistyö toimii ja kaveria autetaan hädässä – Ystävyys, Yhteistyö ja Avunanto ovat päivän teemana taas! Kyseessä ei ole pelkät kokousjatkot, vaan paikalle voi saapua myös myöhemmin – olit sitten ainejärjestöaktiivi tai ihan vaan illanvietoista ja bileistä nauttiva jäsen. Kaikki mukaan! Bileissä palkitaan myös Vuoden fuksi!

Jos olet kiinnostunut toimimaan Conduksessa ensi vuonna, kannattaa syyskokoukseen ehdottomasti tulla. Ilmoita kiinnostuksestasi kuitenkin myös ainejärjestösi puheenjohtajalle. Olemme keränneet toiminnasta kiinnostuneille lisätietoa blogikirjoitukseen, joka löytyy täältä.

Mitä? Conduksen syyskokous ja YYA-bileet

Missä? Gustavus Rex (Leppäsuonkatu 11)

Milloin? Maanantaina 10.12 klo 18:00

Linkki FB-eventtiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *