Fuksiaiset

When

Thu 13.9.2012    
16.00 – 22.30

Where

Siltavuorenpenger
Siltavuorenpenger 5, Helsinki

Event Type

Loading Map....

Fuksiaiset ovat ensimmäisen yliopistovuoden todellinen lähtölaukaus. Yhden illan ajan fuksit saavat vapaasti remuta kaupungilla mielikuvituksellisissa asuissaan ja suorittaa rasteja. Parhaiten rasteilla menestyneet palkitaan jatkoilla. Tapahtumassa luodaan läpi elämän kestäviä siteitä niin fuksitovereihin kuin vanhoihinkin opiskelijoihin. Lähde: Conduksen fuksisivut.

Rakkaat fuksit ja muut käyttisläiset!

Condus järjestää taas koko käyttäytymistieteellisen tiedekunnan yhteiset fuksiaiset torstaina 13.9. Kyseessä on yksi koko vuoden ykköstapahtumista, jota ei todellakaan kannata missata!

Helsingin World Design Capital 2012 -vuoden hengessä fuksiaisten TEEMANA on tällä kertaa design! Fuksit pukeutuvat teeman mukaisesti – vapaasti soveltaen, ja vain mielikuvituksen ollessa rajana! Oletteko kenties koko joukkueen kokoinen taideteos tai arkkitehtuurinen taidonnäyte? Vai pukeutuisitteko kaikki päästä varpaisiin samaan designiin? Älkää myöskään unohtako arjen designia – Fiskarsin saksia, Aalto-maljakoita ja bussipysäkkejä! Parhaiten pukeutuneet palkitaan!

RASTEJA kierretään joukkueissa (max 12 henkilöä) klo 17–21, jonka jälkeen pistelomakkeet tulee palauttaa jatkopaikan ovelle klo 22 mennessä. Muistakaa käydä Conduksen ja oman ainejärjestön rasteilla! Kasvatustieteilijät käyvät niin Peducan kuin AKK:n rasteilla Conduksen rastin lisäksi.

JATKOT Mikonkadun Amarillossa (Mikonkatu 9)! Reilulla aukioloajalla (klo 21–04) kovimmatkin bilettäjät kerkeävät varmasti juhlia tarpeeksi. Jatkoilla palkitaan parhaat ja esiintymässä on upeaakin upeampi SPEKSIBÄNDI! Opiskelijaystävällisesti Amarillossa on koko illan ajan Karkkipäivähinnat.

LIPUT jatkoille ennakkoon 2 € / ovelta 3 € (+ narikkamaksu).

Ennakkolipunmyynti

  • Avajaiskarnevaaleilla ma 3.9. Conduksen pisteellä
  • Minervan aulassa (Siltavuorenpenger 5 A) ke 5.9. ja ti 11.9. klo 11.30–14.15
  • Fuksiaisissa Conduksen rastilta
  • Amarillon ovella lipunmyynti fuksiaispäivänä klo 21–01

Nähdään torstaina 13.9.! Tule mukaan pitämään hauskaa!

Huom! Ryhmäjaot tästä linkistä. Kasvatustieteiden fuksit tapaavat Siltavuorenpenkereellä Minervan pääovilla klo 16. Tuutorit jakavat kartat ja mahdolliset lisäohjeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *